Pavajul din beton

Decorarea spatiului verde si curtii cu pavaje din beton este profitabila si benefica,  fiindca ofera o gama variata de forme, culori si modele create pentru trotoare si drumuri de masini.

Decopertarea nu este o problema in momentul in care utilizam pavelele din beton.  Dupa efectuarea lucrarilor de degajare a terenului vom avea acelasi aspect ca si inainte. Imaginativa ce reprezinta sa decopertati o suprafata betonata

Suprafetele pavate din ciment sunt rezistente la oscilatii mari de grade celsius. Aderenta si rezistenta foarte mare, datorita carora se evita spargerea pavelelor si redimensionarile, sunt avantaje definitorii pentru pavajele din beton.

Frumusetea pavelelor este de durata, confera o nota deosebita si ii asigura un aspect deosebit, iar intretinerea lor este foarte usoara,se pot indeparta chiar si cele mai rezistente pete, cum ar fi ulei, vin, etc.

Pavelele se monteaza pe pat de nisip reducand cu mult costurile. Sunt usor de montat,putand sa faceti acest lucru si singuri selectionand modelul pe care il doriti.
Asigura siguranta contra alunecarii de tern. Pavelele se pot indrepta cu lejeritate atunci cand este nevoie (ex.spargeri de conducte), dupa aceea se pot monta in acelasi fel fara pierderi. Asigura prelingerea apei si curatarea solului datorita spatiilor de cca 2-3 mm care se formeaza intre piese.

Pavajele sunt recomandate pentru:

 

    • Alei, terase, trotuare, trafic pietonal si mijlociu;

 

    • Placarea semineului, a gardului sau a soclului casei.

Placajul se fabrica din beton aditivat, ceea ce ofera rezistenta la intemperii, un sistem de montaj facil (se monteaza ca si faianta, cu adeziv) creand astfel un aspect rustic si elegant.

Europrodgrup produce si comercializeaza pavele, pavaje,  si borduri la cele mai bune preturi. Ne gasiti la adresa  Prelungirea Andronache Sos Stefanesti nr 81(capatul RATB – autobuz 153 in incinta Fermei de pui) , Voluntari,Ilfov

Comentariile sunt inchise