Paza buna trece primejdia rea

Stim cu totii adevarul din aceasta zicala, dar si mai adevarata este afirmatia ca “paza buna previne primejdia rea”. E mult mai usor si intelept sa previi decât sa tratezi daunele deja facute.

Unele dintre cele mai des intâlnite si mai grave primejdii care se pot intâmpla oricui sunt intrarile prin efractie si incendiile. Toate aceste pot fi prevenite prin montarea unui sistem electronic de securitate, a unui sistem antiefractie sau a unui sistem antiincendiu de la UMO Serv, care ofera pentru Focsani aceste variante sigure de protectie.

UMO Serv, companie cu servicii specializate de paza si protectie, ofera in Focsani si in judetul Vrancea o gama larga de sisteme care previn problemele de securitate si siguranta. Compania realizeaza proiectarea, instalarea si mentenanta sistemelor electronice care previn si combat spargerile, intrarile prin efractie sau incendiile. Mai multe detalii se gasesc si pe www.umoserv.ro .

Optiunile sunt multiple atât in ceea ce priveste configurarea sistemului de securitate cât si calitatea lui. Trebuie sa stim ca un sistem complet de securitate contine, pe lânga componenta antiefractie si una care alerteaza in cazul in care detecteaza o scurgere de gaze sau un inceput de incendiu. Iar UMO Serv ofera aceste sisteme complete la cel mai inalt calitativ, in Focsani sau pe intreg judetul Vrancea.

Gama sistemelor electronice UMO Serv, fie ca sunt complete, antiefractie, fie ca sunt antiincendiu, asigura o protectie deplina a bunurilor sau a persoanelor. Intrusii (fie ca sunt atacatori sau fum si gaz, daca se opteaza pentru un sistem complet) sunt detectati de senzori. Datele lor sunt comunicate centralei, care alarmeaza imediat (prin semnal sonor, telefon la firma de paza si apel sau SMS la proprietar).

UMO Serv ofera solutii de protectie inteligente impotriva oricarui tip de pericol, care monitorizeaza in mod activ obiectivele protejate si sunt capabile sa gestioneze rapid situatiile de urgenta. Astfel, pentru a elimina daunele provenite de la intâmplari nefericite, puteti conta pe sistemele electronice de securitate complete, sistemele antiefractie sau sistemele antiincendiu oferite de UMO Serv, compania care actioneaza cu promptitudine si eficienta de peste un deceniu in Focsani si judetul Vrancea.

Comentariile sunt inchise