Pe timp de criza Directorul General al Depozit Online, Dragos Savloschi este optimist.

Pe timp de criza, in domeniul materialelor de constructii, Directorul General al Depozit Online, Dragos Savloschi declara: „ Chiar daca am inceput aceasta afacere la sfarsitul anului 2008 cand deja segmentul constructiilor incepea sa simta primele efecte ale instabilitatii economice noi am reusit sa mentinem o creste progresiva  castigand din ce in ce mai multi clienti prin serviciile si mai ales preturile foarte bune oferite clientilor nostri. Desi nu este o perioada favorabila estimez pentru 2010 o cifra de afacere a companiei de peste 1 milion de Euro, cu o crestere semnificativa fata de anul precedent.”
Am intrat si noi pe site-ul depozitului www.depozit-online.ro si am constatat ca, intr-adevar, au tot ce trebuie pentru construirea unei case la cheie, intretinerea casei si a gradinii, ba chiar si a masinii. Materiale de constructie, amenajari interioare, echipamente de gradina, instalatii si obiecte sanitare, scule electrice si unelte,  electrice, electronice si electrocasnice, centrale termice … si lista continua. In total, peste 10 000 de produse prezentate cu posibilitatea de comanda si plati online, livrare la domiciliu, gratuita pentru Bucuresti si Ilfov si national contra cost, deasemenea puteti gasi o serie de articole utile din domeniul constructiilor si amenajarilor interioare.
Si totul intr-un singur loc, la doi pasi de Bucuresti, in Chiajna, Ilfov. Nu va putem ura decat „ Spor la cumparaturi!”.

Comentariile sunt inchise