Pentru ca proiectele tale de constructii sa creasca

Poti avea acum control asupra proiectelor tale de constructii folosind solutiile profesionale de calcul devize, devize constructii, devize lucrari pe care Softmagazin le pune la dispozitie.

Misiunea noastra este sa usuram munca proiectantilor, executantilor si beneficiarilor de lucrari in constructii sau instalatii prin eliminarea operatiilor ce pot fi executate de calculator.
Am dezvoltat un soft specializat pentru calcul devize pe ramura de constructii si instalatii ce beneficiaza de constultanta specializata din partea institutiilor de cercetare, asociatiilor profesionale, producatorilor si importatorilor din domeniile constructii si instalatii.

Pentru o evaluare anticipata si amanuntita a cheltuielilor necesare la executarea unei lucrari am dezvoltat programele Construct Manager:
– WinDoc Deviz – program pentru evaluarea, ofertarea si decontarea lucrarilor in constructii si instalatii;
– Construct Estimator – baza de date actuala cu norme de deviz si oferte de materiale de constructii;
– Construct Project Manager – program pentru planificarea si urmarirea lucrarii.
Parteneriatele incheiate cu producatorii si importatorii de tehnologii noi de catre Softmagazin permit realizarea de norme de devize in constructii in conformitate cu standardele actuale.

Venim in sustinerea proiectelor tale cu DevizOnline.ro, pe care il poti utiliza de la orice calculator conectat la internet. Aveti acces la un ghid de utilizare, la videolectii si asistenta prin internet sau telefon.
Exista posibilitatea sa deveniti FURNIZOR INSCRIS gratuit in baza de date Construct Estimator trimitand ofertele dumneavoastra in format electronic tabular daca sunteti producator, distribuitor sau furnizor de materiale de constructii si instalatii. Tot ce va ramane este sa accesati deviz.ro pentru detalii complete.

Comentariile sunt inchise