Pentru ce este K9 Complete Motion?

Foarte multi crescatori de caini au auzit de gama de suplimente alimentare pentru caini K9 Complete. Ei bine, doua dintre acestea sunt foarte raspandite atat la nivel national cat si la nivel mondial si anume K9 Complete Motion (supliment articular) si K9 Complete Growth (supliment bogat in vitamine). Din nefericire foarte multi dintre crescatorii de caini nu stiu care este diferenta dintre acestea doua. Am vazut chiar recent pe forum pe cineva al carui caine avea probleme cu articulatiile si se gandea sa ii dea K9 Complete Growth, pe cand cainele ei avea fara indoiala nevoie de K9 Complete Motion. Bineinteles, persoana in cauza confunda cele doua marci de medicamente. Haideti sa vorbim putin despre fiecare in parte.

K9 Complete Motion

Este un supliment articular. El actioneaza doar supra articulatiilor si asupra sistemului osos al cainelui. Este foarte recomandat a se administra cainilor care sunt in crestere, cainilor batrani (cele mai multe probleme articulare apar la cainii batrani), catelelor gestante (in perioada gestatiei iarasi apar probleme ale oaselor si ale articulatiilor daca nu au o alimentatie adecvata, sau alimentatia nu este insotita de niste suplimente adecvate).K9 Complete Motion mai este recomandat si cainilor care se refac dupa anumite fracturi de oase. Tineti totusi cont ca suplimentul articular K9 Complete Motion nu ii asigura cainelui vitaminele necesare dezvoltarii ci are doar efecte benefice asupra oaselor si articulatiilor.

K9 Complete Growth

Este un supliment vitamino-mineral. Contine toate vitaminele necesare unui caine indiferent de varsta sau rasa sa (cu un dozaj corect, bineinteles). Cu toate ca suplimentul K9 Complete Growth contine si un procent decent de calciu, acesta nu este cunoscut pentru minuni in ceea ce priveste problemele oaselor. K9 Complete Growth se foloseste in special pentru completarea alimentatiei cu vitamine si minerale, nicidecum pentru tratarea unor probleme ale oaselor si articulatiilor.
In concluzie, daca aveti un caine ce sufera de probleme ale oaselor si articulatiilor sau daca aveti un caine care a suferit o factura si acum se afla in convalescenta, mergeti pe K9 Complete Motion. Daca aveti un caine care vi se pare ca nu mananca prea bine, sau pur si simplu doriti sa ii dati niste vitamine mergeti pe K9 Complete Growth fara sa mai stati pe ganduri.

Comentariile sunt inchise