Peste 100.000 de anunturi la Agriaffaires si Europe-Machinery

La inceputul lunii ianuarie 2010 site-urile Afriaffaires si Europe Machinery au atins 100000 de anunturi cu echipamente second-hand.

Acum este foarte usor sa gasesti echipamente agricole second hand doar accesand site-ul Agriaffaires,echipamente precum pluguri, pluguri telescopice, tractoare, etc. Site-ul contine peste 20000 de anunturi cu tractoare agricole, viticole, de incalecat,fructiere, posibilitatea de a alege fiind una simpla, vasta si variata .

Cele doua siteuri Agriaffaires si Europe Machinery au fost fondate in 2000, iar pe parcursul celor 10 ani de existenta nu au incetat sa inoveze gama de echipamente agricole si pentru lucrari publice.Ele sunt mai mult decat site-uri de mica publicitate, ci adevarate ajutoare pentru profesionistii din domeniul agricol si specialistilor in constructii.

Site-ul Europe Machinery gazduieste anunturi de echipamente pentru lucrari publice adaptate tuturor nevoilor, precum buldozere, excavator pe senile, echipamente pentru lucrari rutiere precum compactoare, masini de rindeluit, compresoare, echipamente pentru beton precum betoniere, malaxoare, etc.

De asemenea gasim peste 10000 de anunturi cu stivuitoare, camioane diesel, paleti, nacele, macarale mobile si macarale de santier. Alegerea unei variante optime din punct de vedere al pretului, calitatii si proximitatii este garantata.

Comentariile sunt inchise