Piese auto pentru bijuteria mea

Dragoste la prima … bijuterie

Mi-am cumparat de curand o mica bijuterie. Nu este o masina foarte scumpa, insa am strans ceva banuti inca din vremea studentiei si iata ca acum am reusit sa o achizitionez. Sunt foarte bucuroasa de faptul ca am putut cumpara o astfel de masina. Din pacate este o masina la mana a doua care, nu-mi ofera o mare siguranta, asa cum mi-as dori.

Piese auto … probleme … dar si solutii foarte bune

Am avut cateva probleme cu bijuteria, la componentele despre care am aflat ulterior ca se schimba periodic. Cea mai buna solutie a fost: sa caut pe Internet, piese de inlocuit pentru ea. Dupa ce gasesc ceea ce am nevoie, la preturi foarte bune comparativ cu piata, merg la unul din bunii mei prieteni, Matei care este mecanic auto. Din fericire este si foarte priceput si ma ajuta de fiecare data. In momentul in care am cumparat masina nu m-am gandit ca voi avea nevoie de piese de schimb, pentru ca am crezut ca micuta bijuterie va functiona bine inca de la inceput. Se pare ca m-am inselat, insa nu este nicio problema din acest punct de vedere. Chiar si o masina la mana a doua poate avea parte de piese noi, iar pe internet exista multe magazine de piese auto, asa ca variante exista.

De exemplu, saptamana trecuta am fost cu prietenele mele la munte si am avut ceva probleme cu transmisia, cred ca era din cauza curelei de transmisie care am inteles de la Matei ca trebuie schimbata la 50000 de Km.  La inceput mi-a fost foarte frica, deoarece nu aveam nici cea mai mica idee ce pot face in cazul in care am astfel probleme. L-am sunat pe Matei, acesta s-a uitat pe Internet pentru componentele necesare unui viitoare interventii. Vorbind cu fetele, acestea mi-au spus ca nu mi-ar strica sa-i transmit lui Matei sa-mi caute intr-un magazin auto si cateva accesorii auto, precum: huse pentru scaune, o husa pentru volan, un suport pentru telefonul mobil, dar si un incarcator pentru acesta. Stiti si voi cum este, iti dai seama la un moment dat ca iti trebuie foarte multe accesorii pentru a te simti bine in masina ta. Incepi parca sa cumperi si nu te mai opresti. Ei bine, asa o sa fac si eu, numai sa stiu ca micuta mea bijuterie nu va avea probleme de niciun fel pe viitor si va arata si bine.

Matei stie ca intr-un magazin online de piese auto, preturile sunt MICI

Cand am ajuns in Bucuresti, Matei m-a ajutat cu schimbul de piese auto, el facandu-mi gratuit intreaga manopera necesara. Accesoriile auto pe care mi le-a cumparat au fost toate noi si mi-au placut la nebunie, mai ales husele pentru scaune, care erau sport. Matei stia ca eu sunt cam indragostita de viteza si cred ca acesta a fost motivul pentru care mi-a luat aceste huse. Cat despre piesele de schimb, acestea au fost foarte bune si spre mirarea mea, chiar ieftine.

Sper sa nu mai am probleme pe viitor. Matei mi-a vandut si cateva ponturi legate de intretinerea masinii si mi-a spus si cateva cuvinte cu privire la atitudinea pe care trebuie sa o am in momentul in care aceasta are probleme.

Comentariile sunt inchise