Placarile cu granit prin Fabi Satu Mare

granit titaniumRegiunea de vest si nord vest a tarii noastre trece printr-o continua dezvoltare  – gratie amplasarii sale, a ajutorului primit din partea UE, a programelor de finantare, o serie de noi afaceri s-au dezvoltat. Numerosi investitori isi muta sediile sau isi ridica noi centre in judetele din aceasta parte a tarii. De asemenea, cladiri noi de locuinte sunt ridicate sau trec prin procese de renovare. In acest context, nu putini sunt cei care sunt in cautarea unor solutii pentru decoratiunile interioare sau exterioare. Apeland la variatele produse de tipul pietrelor naturale, se pot obtine designuri incredibile, care sa se potriveasca perfect in mediul creat. Descopera oferta de granit in Satu Mare, in tot ceea ce inseamna consultanta, proiectare, transport si montaj, cat si solutii de intretinere, prin Fabi SM.

 

Printr-o gama diversificata de nuante, culori si modele, se pot obtine variantele potrivite oricarui tip de incapere si chiar de cladire. De asemenea, placarile cu granit sunt recomandate si pentru exterior, datorita trasaturilor precum:

– durabilitate si rezistenta la uzura (trafic intens), cat si la factori exteriori

– nu au nevoie de procese foarte complicate pentru intretinere

– confera un aspect  contemporan, elegant si modern

Astfel, in exterior, granitul poate fi folosit pentru cai de acces, spatii publice (trotuare, piete municipale, alei pietonale, borduri), terase, fantani, placarea unor pereti, a unor garduri.

 

In interior, acest tip de piatra de granit se foloseste ca si pardoseala, pentru seminee, scari, contratrepte, blaturi de mobilier, bar si asa mai departe.

 

Culorile acestor placi de granit, alaturi de un pret accesibil, sunt factori care pun aceasta piatra pe o treapta superioara a alegerii clientilor. Enumeram doar cateva nuante: black forest, river gold, rosewood (trandafir), sapphire blue, tropical green, titanium, madurai gold, multicolor, imperial gold, vyara gold, colonial gold, golden beach, kashmir gold, paradiso, tanbrown. Chiar si simpla denumire a acestor variante transmite informatii despre culorile sau tipul texturii – uneori aceasta va fi mai pronuntata, va imita anumite elemente din natura, va avea pete sau va cuprinde diferite amestecuri.

 

Alege sa apelezi la  acest tip de piatra naturala (cat si modele de marmura ori onix) pentru a decora sau reamenaja spatiile interioare ale locuintei personale, a birourilor, spatiilor comerciale, beneficiind de o gama servicii in acest domeniu, prin Fabi Satu Mare!

 

Comentariile sunt inchise