Preturi mici la ofertele de vacanta cu tratament inclus

 In Calimanesti, Caciulata, dar si in alte statiuni balneare din Romania, seniorii pot beneficia de preturi speciale care pe langa cazare si masa, includ o componenta extrem de importanta: cure extensive si tratamente in centre medicale apartinand de unitatile de cazare alese. Pe langa cateva nopti de relaxare departe de caza si de zgomotul oraselor, noi dar si parintii si bunicii nostri ne putem intoarce din concediu revigorati si sanatosi, cu forte proaspete si gata de un an exploziv.

Pentru a va face o idee cam ce inseamna in 2013 un concediu cu tratament inclus atat in ceea ce priveste pretul dar si conditiile oferite, am analizat oferta a 3 complexe hoteliere de pe valea Oltului: Hotel Traian, Hotel Central si grupul hotelier Oltul, Cozia , Caciulata. Pe acestea din urma le-am tratat impreuna pentru sunt patronate de aceasi companie iar preturile si facilitatile oferite sunt similare in toate cele 3 hoteluri.

La Hotel Traian**, din Caciulata:

In perioada 1-31.mai.2013 o noapte de cazare in camera dubla, cu cele trei mese incluse, 3 proceduri de tratament si cura de ape minerale, costa 60 de lei/persoana. Sejurul minim pentru care puteti opta este de 6 nopti. Un tip mai special de sejur promovat de Hotel Traian pe toata perioada anului 2013 este Decada Balneara, un sejur de 10 zile (9 nopti). Si acesta are inclusa cazare, toate mesele, un tratament extins si consultatie medicala preliminara procedurilor efectuate in intreaga perioada. Costul intregului sejur este de 710 lei/ persoana. Daca nu doriti sa optati pentru pensiune completa, preturile scad simtitor. O saptamana intreaga (6 nopti de cazare) cu tratamentele amintite si cu mic dejun inclus ajunge la 330 lei/ persoana.

La Hotel Central*** din Calimanesti:

De aceasta data avem de-a face cu un hotel Calimanesti de 3 stele, prin urmare atat conditiile, cat si preturile cresc simtitor. Turistii vor avea acces la o piscina interioara cu apa termala, jacuzzi si hidromasaj. In prima parte a sezonului 2013, 1 mai-30 iunie, sejurul de 9 nopti cu pensiune completa, 2 proceduri pe zi si cura costa 830 de lei. Din nou, daca excludem pranzul si cina si pastram doar 6 din cele 9 nopti pretul ajunge 360 lei pe persoana. Inca o mentiune importanta este ca ofertele de mai sus, in cazul hotelului Central sunt valabile exclusiv pentru pensionari si bilet de trimitere si cupon de pensie. Pentru perioada sezonului estival de varf (iulie-septembrie) daca solicitati de acum o rezervare, pretul va fi de 125 lei/ zi. Oferta include cazare cu demipensiune, 3 proceduri medicale pe zi si cura. Va trebui sa achitati un sejur de cel putin 6 nopti. Oferta cu toate mesele incluse este mai scumpa cu 20 de lei.

Daca alegeti cazare Hoteluri Calimanesti Oltul, Cozia sau Caciulata, toate la 3*** veti beneficia de: 830 lei pentru un sejur de 9 nopti in prima parte a sezonului estival (toate mesele si 2 proceduri pe zi); 360 lei/6 nopti cu mic dejun inclus (tot 2 proceduri). Im plin sezon (iulie- septembrie) preturile cresc, oferta ajungand la 125 lei/zi in cazul cazarii cu demipensiune si 3 proceduri si 145 cu pensiune completa.

Nu uitati sa rezervati din timp pentru a beneficia de preturi in regim de early booking.

Comentariile sunt inchise