Prima impresie conteaza in web design

Iata un fapt interesant de la prietenii nostri jurnalisti din intreaga lume… Se pare ca titlu este cel  care reprezinta peste 80% din succesul oricarui articol. Cu alte cuvinte, nu conteaza cat de bine scris este articolul, nimeni nu va citi cu exceptia cazului in care titlul este bun.

Trei elemente principale te pot ajuta sa realizezi acest lucru:
Farmecul personal: imi pare rau, eu nu te pot ajuta cu asta. Am vrut doar sa-l includ pe lista pentru a face mesajul complet. Cred ca este nevoie de orice incercare indiferent de erorile intalnite pentru a ajunge  la ce-i mai bun.
Daca doresti ca un client sa fie multumit, va trebui sa inveti sa raspunzi la timp intrebarilor adresate. Nu trebuie neaparat sa le raspunzi in secunda urmatoare, dar nici sa-l faci sa te astepte o zi intreaga nu e bine, caci se poate ca acesta sa-si piarda rabdarea apeland la alte servicii, trebuie sa fii prompt, rapid si nu in ultimul rand convingator.

Instrumente. Exista doua instrumente specifice, ce le pot recomanda aici: unul dintre aceste instrumente este Bidsketch – propunere software. Acesta ajuta la crearea unor propuneri cu aspect deosebit pentru a le gestiona, trimite, sau monitoriza modul in care clientii le vizualizeaza. Un alt instrument este Teambox – software de management pe proiect.  Acesta poate sa tina evidenta proiectului in timp real, sa colaboreze cu echipa, daca ai una, si ca urmare nu pierde nici termenii importanti sau vreun fisier atasat pe care clientul tau ti l-a trimis.
Una dintre cele mai interesante greseli pe care am vazut-o la colegii mei in cariera lor timpurie, a fost ca nu au livrat produsul – Web Design, desi primise in schimb alt serviciu, dar nu pentru ca nu au vrut ci pentru ca au uitat, fiind captivati de placerea de a munci, ei ar fi stat in fata unui computer pentru o saptamana sau chiar mai mult, devotandu-se complet muncii lor.

O cale mai buna de abordare este de a crea termeni diferiti ale proiectului si de a le livra regulat clientilor, cerandu-le parerea, in acest fel, puteti actiona rapid in cazul in care il nemultumeste ceva pe unul dintre clienti, chiar daca pregatirea acestor lucruri iti va lua mai mult timp totul va fi in favoarea ta. Cred ca acest lucru depinde cel mai mult de felul in care gandeste fiecare persoana in parte… dupa cum bine se stie omul a fost inzestrat cu ratiune, dar fiecare o foloseste in mod diferit vazand altfel lucrurile decat cei din jurul lui, actionand dupa bunul plac si mentalitatea pe care o are, fiind independent.

Dupa cum s-a dovedit de-a lungul anilor in Web Design succesul a fost intotdeauna de partea mintilor stralucite dar si de partea celor rabdatori, avand incredere in puterea muncii lor.

Comentariile sunt inchise