Primeste-ti oaspetii incat sa se simta acasa

Intotdeauna vizitele pe care le putem primi din partea prietenilor sau rudelor nu trebuie sa ne puna in situatii dificile atunci cand acestia si-au declarat intentia de a ramane peste noapte. Suntem binecunoscuti ca fiind un neam caruia ii place sa primeasca in casa oaspeti, iar acest renume nu s-a nascut oricum. Bunicii nostri, acolo in casa de la tara, au tinut mereu o camera rezervata pentru oaspeti, care era mereu pregatita si aranjata cu tot ce era mai bun in gospodaria lor. Este imposibil sa nu fi intrat vreodata intr-o astfel de camera pentru oaspeti si sa nu fi fost impresionati de curatenia si mirosul placut dat de miresmele care erau imprastiate pe pat sau in dulapuri.

De aceea si in zilele noastra camera oaspetilor trebuie sa fie aranjata si in mod special patul acoperit cu o lenjerie pat impecabila. Fara indoiala ca astazi aveti atat de multe posibilitati de unde sa alegeti cea mai potrivita lenjerie, care sa se poata asorta inclusiv cu stilul pe care l-ai ales pentru acest dormitor. Este usor de imaginat ce sentiment de placere si senzatie de „acasa” vor avea oaspetii dumneavoastra atunci cand somnul le va fi atat de odihnitor in placutele lenjerii din bumbac pe care le-ati pus pe pat.

Privind tot in urma, spre camerea pentru oaspeti a bunicilor, ne aducem aminte ca patul, peste zi, era acoperit cu un macat, pentru ca asa i se spunea, fiind echivalentul frumoaselor cuverturi pat de astazi. Acestea imbraca intr-o forma foarte estetica si mai mult decat atat ajuta la protectia impotriva prafului a lenjeriilor curate pe care le tineti pregatite pentru cei care va vor onora casa cu o vizita.

Incercati sa alegeti cu sufletul toate aceste accesorizari pentru dormitorul oaspetilor, imaginandu-va mereu ce ati simti daca la randul dumneavoastra ati fi primiti cu caldura si curatenie in orice casa ati pasi.

Comentariile sunt inchise