Produse promotionale de exceptie

Imprimare Ceramica

Canile si paharele sunt personalizate cu ajutorul temperaturii înalte si a vopselei de sticla.Eticheta ajunge pe produs folosind transferul prin imprimare,apoi fiind arse într-un cuptor.Prin aceasta procedura este greu sa obtinem culoarea Pantone dorita, deoarece vopselele ceramice nu pot fi mixate cu exactitate.

Tipar Offset

Tiparul offset este acel tipar care este executat in tipografii in tiraje mari. Este tiparul pentru care se face un film sau o matrita (placi tipografice) si a carui costuri sunt justificabile (sau rentabile) doar daca tirajul este voluminos.

Serigrafie

Personalizare pe suprafata plana cu ajutorul unui sablon pregatit cu procedura fototehnica (=sita serigrafica)
Numarul culorilor logoului = numarul filmelor si sitelor folosite la personalizarea produsului.

Personalizarea directa: cerneala se aplica direct pe produs prin sita cu ajutorul racletei.

Serigrafie transfer: (indirect). Prima data cerneala se aplica (toate culorile logoului) pe o materie intermediara (hartie transfer), dupa care acesta se aplica pe produs cu ajutorul unei prese incalzite.
Aceasta modalitate de personalizare se foloseste in cazul produselor din textil, plastic, hartie, etc. Asa se pot aplica logouri de marime de la cateva centimetri pana la mai multe metri.

Broderie

Aceasta procedura se foloseste pentru etichetarea produselor textile. Fiecare logo trebuie sa fie programat în mod individual în masina. Procesul creaza logo-ul din culori individuale cu un aspect permanent si exclusiv. În cazul în care logo-ul este mic precizia este greu realizabila, precum si culorile Pantone pot fi doar aproximative. Atelierul nostru include un total de 35 de capete de broderie, care pot eticheta pîna la 200 de produse în acelasi timp în functie de marimea logo-ului, de numarul de ochiuri, si de cît de usor poate fi plasat logo-ul sub masina.
Capacitate:
15 capete: 60-100 buc/ora
8 capete: 40-80 buc/ora
6 capete: 25-60 buc/ora

Gravura

Cea mai avansata metoda de etichetare este gravura cu laser. Adâncimea logo-ului de suprafata poate fi masurata într-o sutime de milimetru în comparatie cu procedurile anterioare mecanice.Suprafata produsului, practic, arde în procesul de dezvoltare a logo-ului.Chiar si în cazul logo-urilor mici.

Capacitate:

Masina de gravura laser pentru produse din metal (3 bucati în atelier): 250 buc/ ora

Masina de gravura laser pentru produse din plastic sau lemn (3 bucati în atelier)CO2: 60 buc/ ora

Expert Promotion este cea mai complexa firma in materie de produse promotionale si publicitate,  fiind in plina dezvoltare suntem interesati sa raspundem cu promptitudine tuturor cerintelor  clientilor si colaboratorilor nostri.
Obiectul principal de activitate al nostru este personalizarea cadourilor si produselor promotionale.
Serviciile pentru produsele promotionale oferite de noi vor fi facute cu  profesionalism, promptitudine, rapiditate si nu in ultimul rand cu seriozitate.
Dispunem de un spatiu de productie propriu, dotat cu echipamente moderne si diversificate: serigrafie , tampografie,sublimare,tipar digital,gravura 3D, XP technology, UV LED technology…
Operatorii societatii  noastre sunt specializati in productia publicitara, avand un grad ridicat de profesionalism  si calificare in dommeniile : inscriptionare tampografica, serigrafica, transfertermic, inscriptionare auto …
Politica de preturi pentru  produse promotionale  este una deosebit de avantajoasa oferind clientilor si colaboratorilor nostri preturi competitive direct corelate cu cantitatile comandate!

http://www.expert-promotion.ro/

Comentariile sunt inchise