Proiectare si inginerie echipamente sub presiune prin Energofor

Una din cele mai importante elemente ale vietii noastre este apa. Fara apa si aer, existenta noastra ar fi compromisa. La fel, pentru tot ceea ce inseamna industrie sau functionare a utilajelor sub presiune, aceste doua parti constituente ale vietii sunt de maxima importanta.

Cu o experienta vasta, adunand ca si clienti companii importante atat din tara si strainatate, societatea Energofor asigura servicii de proiectare si inginerie echipamente sub presiune in domeniul reglementat ISCIR; ofera de asemenea expertize, reparatii, verificari si avizari pentru echipamente sub presiune si instalatii, precum si proiectare centrale termice.

Intreg procesul de proiectare, verificare, expertiza si investigatii – reglementat ISCIR – este suplimentat de serviciile aferente – verificarea si reglarea supapelor de siguranta conform PT ISCIR C7; spalarea chimica la cazane de abur si apa fierbine, apa calda si conducte, conform PT ISCIR C1; verificari periodice la echipamentele sub presiune, in conformitate cu prescriptiile PT ISCIR C1, C4, C6, C9, C10, C11.

Organizatia este autorizata de catre ISCIR Romania pentru a executa urmatoarele:

– Instalare, montare si reparare conducte metalice pentru fluide; cazane de abur si apa fierbinte; sisteme de automatizare pentru cazane si anexe termomecanice din centrale termice

– Intocmirea programelor de examinari, verificari si investigatii in vederea evaluarii starii tehnice, intocmirea studiilor privind stabilirea conditiilor de functionare si evaluarea duratei de functionare remanente pentru instalatii mecanice sub presiune (cazane de apa calda si abur de joasa presiune)

– Proiectarea, verificarea si avizarea conforma a proiectelor sistemelor de automatizare pentru cazane de abur, apa fierbinte si apa calda si echipamente tehnologice anexe din centralele termice.

– Autorizatie pentru spalare chimica a cazanelor de abur, apa calda si apa fierbinte

– Reglarea si verificarea supapelor de siguranta.

Pentru mai multe detalii despre portofoliul de clienti si serviciile societatii Energofor, accesati www.energofor.ro.

Comentariile sunt inchise