Promotie pentru iubitorii de autoturisme la anvelope Debica doar de la JantesiAnvelope.ro

Jantesianvelope.ro este printre magazinele online care comercializeaza anvelope cu cele mai mici preturi de piata online, dar si offline.

Magazinul online www.jantesianvelope.ro are o gama larga de marci renumite de anvelope: Debica, Fulda, Kleber, Kormoran, Nexen, Riker si multe altele.

Magazinul virtual jantesianvelope.ro dispune in permanenta de anvelope Debica pe stoc, cu o data de fabricatie cat mai recenta. Astfel orice client care este cat de cat cunoscator in materie de anvelope, poate verifica durata de viata a acelor anvelope (5 ani).

Jantesianvelope.ro dispune in permanenta de un stoc format din peste 50.000 anvelope si peste 7000 de jante. Distribuirea se face in orice colt al tarii, prin curierat, la cele mai mici tarife de pe piata. De asemenea in cadrul anvelopelor, JantesiAnvelope ofera o garantie extinsa de 36 de luni, pentru anumite defecte ale produselor, demonstrand astfel respect si calitate fata de clientii sai.

Despre Jantesianvelope.ro

Jantesianvelope SRL este o companie recent aparuta in comertiul online cu anvelope si isi propune prin produsele oferita sa multumeasca orice tip de client.

Asa cum spune si motto-ul nostru “Cel mai bun raport calitate pret pentru anvelope si jante din Romania!” incercam sa fim cei mai buni.

Comentariile sunt inchise