Protejeaza cabina de dus cu noul produs Glassexpert

cabine de dus sticlaNoua cabina de dus de sticla este acum protejata si perfect intretinuta cu noul produs elaborat de compania Glassexpert. Produsul este de fapt o noua tehnologie de auto-curatare denumita “tehnologia GexNano Vision” aplicata de compania Glassexpert cu rol de “self-cleaning-effect” care are rolul de a proteja cabina de dus impotriva depunerii de calcar!

Compania Glassexpert a creat aceasta noua tehnologie prin numeroasele incercari din laboratoarele proprii alaturi de noile progrese in domeniul nano-ingineriei care au dus la crearea produsului denumit Gex NanoVISION.
Acest produs revolutionar este aplicat pe diferite suprafete, producand efectul de auto-curatare instanta a suprafetei de sticla, creand un sigiliu de protectie asupra acesteia.
Sigiliul de protectie este creat de acest strat incolor, care favorizeaza cresterea rezistentei la coroziune, reducand semnificativ sansele aparitiei calcarului, a microorganismelor sau a micilor zgarieturi care pot aparea prin curatarea mecanica a suprafetelor.

Odata aplicat acest strat Gex NanoVISION aduce multiple proprietati speciale generand o serie intreaga de efecte benefice din punct de vedere tehnic pentru o sticla simpla.

Efectul de “self-cleaning effect” sau “auto-curatare” este acelasi program de intretinere periodica a tuturor suprafetelor din sticla, balustradelor, copertinelor, treptelor din sticla, cabinelor de dus, oglinzilor, care a devenit din  ce in ce mai utilizat in spatiile in care aceste suprafete sunt implementate pentru intretinere, facandu-se astfel economie de timp si bani.

Noul produs al companiei Glassexpert detine anumite caracteristici care au dus si la scaderea bugetului alocat materialelor de intretinere, jetul de apa fiind singurul element folosit pentru spalarea suprafetelor.
Clientii care vor achizitiona cabine de dus de sticla sau alte produse de sticla cum ar fi mobilier de sticla sau usi de sticla, respectand indicatiile pentru folosirea produsului tratat cu Gex NanoVISION, vor prelungi termenul de valabilitate al acestor produse.

Mai mult decat atat compania Glass Expert ofera o garantie de minim 5 ani pentru acest nou produs.

Comentariile sunt inchise