Raspberry Ketone iti sare in ajutor!

Ce este Raspberry Ketone?

Raspberry Ketone este un compus fenolic elementar, extras din cetona (un compus aroma primar din zmeura rosie). Aceasta aroma este intrebuintata in parfumerie, in produsele cosmetice, precum si in industria alimentara ca aditiv pentru a da mirosul de fruct. In plus asta este una printre componentele cele mai pretioase, printre aromele naturale folosite in industria alimentara. Compus natural ce este posibil sa faca si 20.000 $ pe kilogram. The Food and Drug Administration a recunoscut ca Raspberry Ketone este un supliment garantat pentru consum.

Institutul National de Sanatate a prezentat o serie de lucrari de cercetare privind extractul de cetona din zmeura. Intr-o analiza provocatoare cetona din zmeura fiind pusa pe celule adipoase (grasimi) in vitro. Ca urmare valoarea de adiponectine s-a ridicat in mod semnificativ. Adiponectina fiind utilizata in tratarea diabetului zaharat , prin metabolizarea (arderea) grasimilor. In plus lipoliza (procesul de dizolvare a grasimilor) a crescut dramatic. Efectul testului cu extractul de cetona din zmeura a demonstrat ca exista un proces direct prin suspendarea acumularii de lipide in interiorul celulelor adipocite. Extractul de cetona pura din zmeura este, de obicei de 1-4 miligrame la kg de zmeura.

De scurta perioada s-a lansat un nou produs de-a dreptul incredibil, pe piata mondiala. Probabil ati auzit de Dr. Oz si noul produs pe care il recomanda in emisiunile sale. Dar sa vorbim putin de Dr. Oz, cine este el? Ei bine Dr. Oz este cel mai experimentat si eficient medic de nivel international in razboiul cu kilogramele in plus. El vorbeste si promoveaza in emisiunile sale, la mai bine de 11.ooo.ooo de telespectatori, formula sau produsul denumit de el “minunea dintr-un flacon in razboiul impotriva supraponderabilitati”.

Produsul este un extract de zmeura, care repara cantitalea hormonal(a) si mareste metabolismul, intensifica puterea organismului de a mistui grasimile, scade nivelul acizilor grasi din organism si intensifica in mod absolut natural sensibilitatea la insulina, care coboara cantitatea de zahar din sange. Este antioxidant si antidepresiv.

Efectele lui Raspberry Ketone asupra organismului:

Rezultatele anti-obezitate a lui lui Raspberry Ketone sunt provocate de activarea lipolizei. Lipoliza este felul natural prin care organismul distruge lipidele in celule adipoase numite adipocite, distrugere ce are loc atat in tesutul adipos regulat cat si in stratul de grasime maro. De asemenea elimina eliberarea lipazei pancreatice, o enzima digestiva indispensabila descopuneri grasimilor alimentare astfel incat sa mearga a fi absorbite prin peretele intestinului mic.
Se spune despre Raspberry Ketone ca are o compozitie asemanatoare cu capsaicina (un produs chimic natural care ajuta la metabolizarea lipidelor). Cercetatori sustin ca acesta foloseste la dezlantuirea descompuneri celulelor adipoase. In prezent exista o serie de marturi stiintifice care atesta faptul ca Raspberry Ketone intradevar provoaca pierederea in greutate. Rezultatele testelor facute cu Raspberry Ketone au demonstrat ca aceasta serveste la inversarea procesului de ingrasare induse de o diete bogata in grasimi alimentare. Cercetarile au indicat de asemenea ca Raspberry Ketone apara si protejeaza ficatul impotriva inmagazinari de grasimi. Intr-un studiu mai recent, cercetatori\oameni de stiinta au testat rezultatele determinate de Raspberry Ketone asupra celulelor adipoase, si au remarcat ca Raspberry Ketone sustine activarea adiponectinei (un hormon care regleaza scaderea grasimilor din corp si din alimente).

Este sanatos si sigur consumul de Raspberry Ketone?

Folosirea de Raspberry Ketone pe termen indelungat este eficace, necauzand efecte secundare sau dependenta, pentru ca este un supliment natural extras din zmeura rosie.

Unde sa gasesc Raspberry Ketone?

Este disponibil intr-o gama variata in magazinele online de specialitate, precum si in farmaciile naturiste sau magazinele specializate in suplimente nutritive.

Sa folosesc Raspberry Ketone pentru a slabi?

Fiind un supliment nutritiv natural, Raspberry Ketone este recomandat in dietele de slabire. Daca doriti o pierdere rapida in greutate, Institutul National de Sanatate recomanda de asemenea consumul de alimente sanatoase si exercitii zilnice. Pastrarea unui jurnal alimentar privat, cat si obtinerea de opt ore de somn in cursul nopti, si gestionarea stresului va poate folosi de asemenea sa detineti o greutatea a corpului la un standard sanatos.
Exista dovezi ca anumite tratamente alternative (inclusiv yoga, meditatie, Tai Chi), va pot sprijini incercarile depuse pentru pierderea in greutate.

Daca va ganditi sa consumati Raspberry Ketone pentru pierderea in greutate (sau in orice alt obiectiv legat de sanatate), intrebati medicul dvs. inainte de inceperea regimului alimentar cu acest supliment.
Pentru preturi si detalii vizitati:www.eu-shop.ro

Comentariile sunt inchise