RCA Ieftin in Cluj

Am ajuns in Cluj saptamana trecuta. Imi vizitam colegii din facultate si am ales sa calatoresc de la Bucuresti la Cluj cu masina. Stiu, a fost mai scump, insa a fost un sentiment grozav. Pentru mine a fost un test. Am trecut de la stadiul de incepator cu “mamaliga” in geam la o persoana responsabila si calma la volan care a condus atatia zeci de kilometri singura-singurica.

Ceea ce voiam sa povestesc este dificultatea de a gasi un RCA ieftin in scurt timp. Cand am ajuns in Cluj am sesizat ca asigurarea imi expirase si cum eu intodeauna imi doresc sa ma simt in siguranta si sa ii stiu si pe ceilalti in siguranta cu mine, m-am grabit sa inchei o polita de asigurare. A doua zi urmam sa ma intorc in capitala si era imperios necesar sa obtin o polita. Desi Bucuretiu este poate cel mai scump oras al tarii, nu pot sa nu remarc ca si Clujul se zbate pentru un loc pe podium. Ofertele de RCA pe care domnisoarele zambitoare mi-l “ofereau” imi cam lichidau bugetul, ba chiar il depaseau. Asa ca am apelat ca in todeauna la Internet, care am ajuns la concluzia ca este o resursa fara de care nu mai pot trai.

Evident, nu mare mi-a fost surpriza sa gasesc asigurari mult mai ieftine decat cele pe care le gasises alegand de colo colo prin oras. Am tastat RCA Ieftin in Cluj si ce sa vezi! Super preturi! Pana la urma un o asigurare RCA ieftina e o asigurare RCA ieftina si nu conteaza unde o gasesti ideal e sa o gasesti si sa fie de calitate!

Acum ma gandesc sa dau o fuga la Constanta! Sunt sigura ca mai degraba dau un search pe google pentru RCA ieftin Constanta, decat sa alerg prin tot orasul pentru a gasi cea mai buna oferta!

Comentariile sunt inchise