Redu consumurile montand jaluzele exterioare

Elegante si cu o putere foarte mare de a crea o bariera termica eficienta intre vitrajul oricarei ferestre, aceste jaluzele exterioare, sunt la adevarata concurenta cu sistemele de aer conditionat clasice, pe care unii dintre dumneavoastra evita pe cat posibil sa nu le foloseasca din diferite motive. Principalul motiv este consumul de energie electrica care nu este de neglijat mai ales atunci cand temperaturile exterioare ating valori iesite din comun si mai degraba desertice decat temperate asa cum ar fi normal in zona geografica a tarii noastre. In aceasta situatie, utilizarea execesiva a sistemelor de climatizare, pe langa costuri ridicate ale facturii, pot aduce si alte deservicii persoanelor sensibile la aerul rece.

Prin amplasarea unor jaluzele exterioare, aveti sansa de a elimina cel putin o perioada buna de vreme folosirea aparatelor de aer conditionat, deoarece aceste sisteme de umbrire aduc o performanta pe care poate nu va asteptati. Factorul de reflexie al materialelor din care sunt confectionate, atinge chiar 95% din valoarea totala a radiatiei calorice solare proiectate la nivelul ferestrelor. Practic fereastra este aparata in totalitate de aceasta energie calorica, care astfel nu mai este transferata catre interior.

In plus o fereastra acoperita cu un sistem de jaluzele exterioare, va fi cu mult mai eficient protejata de actiunea mecanica a eventualelor crengi sau obiecte purtate in vant in timpul furtunilor de vara si desigur a posibilitatii unor rele intentii legate de patrunderea prin efractie.

Odata instalate veti beneficia de toata intimitatea de care aveti nevoie, mai ales daca ferestrele casei dumneavoastra sunt situate la niveluri inferioare, iar privirile trecatorilor indiscreti ar putea sa va perturbe o seara linistita. Din punct de vedere al modalitatii de instalare, aceste sisteme de umbrire se vor pozitiona cu mare usurinta si intr-un interval foarte scurt de timp, fara a perturba sau a produce vreun deranj semnificativ.

Pentru orice alte detalii sau sfaturi privind cea mai buna solutie de umbrire pentru casa dumneavoastra cel mai potrivit lucru este sa cereti consultanta unei firme specializate si cu bune recomandari din partea clientilor anteriori.

Comentariile sunt inchise