Regulile de joc si de strategia pentru Pacman

Este un joc online, care este cunoscut si iubit în întreaga lume. Pacman a fost creat în anii 1980, si continua sa fie un favorit printre jucatori. Când sunteti în cautarea de jocuri online gratuite sau jocuri flash, veti face bine sa alegeti Pacman.

Pentru a juca Pacman, trebuie sa utilizati tastele sageata de pe tastatura computerului pentru a-l muta pe Pacman prin labirint si sa mancati toate puncte albe. Jocul devine complicat pentru ca trebuie sa evitati cele patru fantome, numite Blinky, Pinky, cerneala si Clyde, care poate sa-l omoare pe Pacman. Acesta poate sa manance o pastila de putere, care îi permite sa manânce fantome, si el poate câstiga puncte în plus prin consumul de fructe, care apar în labirint ocazional. Consumul de pastile de putere are un efect interesant pe fantome. Ei schimba culoarea la albastru si schimba directia, se deplaseaza încet. Jocul se termina când toate vietile au fost pierdute. Este posibil sa joci toate cele 256 de niveluri pentru maximum de puncte, dar nu este rapid si nici nu este usor de facut.

Atâta timp cât Pacman are o viata stânga, vi se va da un consiliu pentru a juca. Exista câteva scene care se întâmpla între schimbarile de bord, care sunt destul de amuzante. Scena finala este cu Blinky, care si-a cusut hainele din nou, urmarindu-l pe Pacman peste bord.

Jucatorii care sunt buni la joaca au descoperit câteva strategii care îi ajuta sa câstige puncte multe. Deoarece fantomele sunt adversarii lui Pacman în acest joc, veti dori sa aveti cateva strategii pentru a le face fata. Fantoma Blinky este foarte rapida, în special cu schimbari de directie. Domeniul sau este partea din dreapta de sus a labirintului. Acesta va poate ajuta daca va retrageti rapid de la Blinky, si nu în linie dreapta. Pinky executa repede miscari în cadranul din stânga sus al labirintului, în timp ce Clyde este mai lent, si poate fi eludat prin luarea de masuri evazive, in partea din stanga jos a labirintului. Cerneala este chiar mai lent decât Clyde, dar isi poate modifica personalitatea într-o clipa, în partea din dreapta jos a labirintului de joc. Mijlocul labirintului este cel mai sigur pentru Pacman, din cauza numarului mai mare de rute de evacuare, în timp ce rândul de jos si colturile sunt cele mai periculoase.

Comentariile sunt inchise