Relaxare la Baile Felix

Baile Felix sunt localizate in judetul Bihor si este cea mai mare si vizitata statiune balneo-climatic? fiind recunoscuta si in stainatate. Datorita apei termale din zona de cea mai buna calitate si pentru tratamentele naturale statiunea a fost renumita multe decenii. Facilitatile de care dispun clientii din puct de vedere medical, tratarea bolilor reumatice si neurologice.

Pentru cei care vin doar sa se relaxeze le sunt pregatite impachetarile cu parafina, masajele si multe alte operatiuni specifice balneare precum si standuri. Istoria statiunii isi are incepultul acum 1000 de ani cand un calugar pe numele sau Felix descopera izvoarele termale. Statiunea Baile Felix se numara pritre cele mai vizitate zone din Transilvania dar in acelasi timp este recunoscuta si pe plan international. Statiunea va pune la dispozitie o retea de de pensiuni si hoteluri ce pot gazdui pana la 7000 de turisti veniti aici pentru relaxare si recuperare. Cea mai mare partea a locurilor de cazare din statiune sunt dotate cu propriile baze de tratament.

Daca ajungeti in zona trebuie sa vizitati Paraul Peta o rezerva naturala care este adapost pentru trei specii naturale protejate prin lege. In preajma statiuniii puteti vedea lacuri cu pesti exotici si faimosii nuferi albi. Stradul Felix cel mai vechi strand din Romania , are un numar trescut de turisti care vin aici si pentru terenurile de volei si mini-golf. Un alt puct turistic este Pestera Ursilor descoperita in 1975, este si una dintre obiectivele principale a Muntilor Apuseni. Deci daca cauti relaxare si odihna Baile Felix poate fii una dintre cele mai bune alegeri.

Comentariile sunt inchise