Remorcari auto

Suntem specialisti in asistenta rutiera, tractari si remorcari auto, transport pe platforma auto pe intreg teritoriul Romaniei si in toata Europa. Suntem disponibili non stop, ne poti contacta la orice ora din zi si din noapte, inclusiv pe perioada sarbatorilor legale sau nationale.
Tipurile de servicii cu care iti stam la dispozitie, in regim permanent, sunt: remorcari auto pentru masini avariate, second hand, defecte, tractari autoutilitare, remorcare in cazul in care detii o remorca, transport auto pentru autoutilitare, motociclete, barci si rulote sau transport masini pe platforma sau pe roti, transport pe platforma pentru masini fara drept de circulatie pe drumurile publice, sau scoase din circulatie in vederea Programului Rabla. Serviciile pe care le prestam se realizeaza cu ajutorul platformelor Iveco Daily, dotate cu echipamente performante, de ultima generatie. Avem experienta si suntem instruiti in manevrarea obiectelor care sunt supuse remorcarii auto, asa incat, nu vei avea parte de surprize neplacute la finalul operatiunilor.
Cand ai ramas in pana pe camp si singurul la indemana ti-e telefonul, nu apela la prietenii tai dotati cu sufe si alte instalatii rudimentare, care au fost scoase de ceva vreme in afara legii. Suna-ne pe noi, pentru ca noi suntem solutia legala, la indemana si accesibila pentru remorcari auto. Putem fi apelati la orice ora si pentru a inlesni comunicarea, avem numere de telefon in toate retelele operatorilor care activeaza pe teritoriul Romaniei. Odata cu intrarea Romaniei in Uniunea Europeana, ne-am extins zona de activitate si in Europa. Deci, indiferent unde aveti probleme, contactati-ne si vom ajunge in cel mai scurt timp acolo unde aveti nevoie de serviciile noastre de remorcari auto. Asiguram remorcari auto pentru orice tip si model de autoturism avariat.
Tractam orice tip de autoturism rapid si eficient in orice judet din tara si in orice tara din Europa.
Pentru detalii, contactati Tractari auto Ulmu.

Comentariile sunt inchise