Renault Clio

Patru milioane de supermini sunt vândute în Europa în fiecare an, iar clasa care domina în prezent este VW Polo, Ford Fiesta si Opel Corsa. Deci, a patra generatie de Renault Clio trebuie sa fie ceva special în cazul în care vrea sa faca impresie.
Pentru a afla cateva detalii despre aceasta cei de la autoexpress UK au calatorit 125 de mile spre nord de cercul Arctic, intr-un orasel mic numit Jukkasjarvi din Suedia.Aici la statia de testare pentru Renault pe timp de iarna, cei de la autoexpress li sau acordat exclusivitate pentru noul prototip Clio, cu sapte luni inainte de debutul masinii la salonul auto de la Paris.

Chiar inainte de a te urca in prototip, se observa ca cei de la Renault se indreapta intr-o directie buna. Sasiul a suferit modificari majore, caroseria masinii fiind mai mare iar garda si inaltimea masinii fiind mai joase decat la modelele anterioare, ceea ce creeaza o pozitie sportiva vizibila. Cantarind cu 110 kg mai putin aceasta va concura cu noul Peugeot 208 pentru rivalitate. Pe langa multimile de avantaje de care beneficiati la Renault , aceasta compania ofera pasionatilor de jocuri , o multime de jocuri cu masini Renault in care puteti testa diferite functii alte autovehiculelor.

Comentariile sunt inchise