Respecta regulile de circulatie, in jocuri cu masini

Regulile de circulatie joaca un rol foarte important in viata oamenilor, si le putem exersa chiar in jocuri cu masini. Atat soferii, cat si pietonii, trebuie sa le cunoasca foarte bine si sa ia aminte la ele, daca vor ca viata lor sa nu fie pusa in pericol. In ultima vreme parca au loc tot mai multe accidente, tocmai datorita faptului ca nu se tine cont de aceste reguli. Pentru a le putea retine mai bine, pentru copii au fost create cateva jocuri cu masini, in care obiectivul principal este tocmai acesta, respectarea regulilor de circulatie. Aceste jocuri cu masini sunt asadar recomandate tuturor copiilor, indiferent de varsta, fiind jocuri in care se pune accent pe educatie, pe instruirea acestora in ceea ce priveste viata in trafic.

Printre aceste jocuri cu masini,pe care le puteti gasi pe http://www.y1.ro/jocuri/jocuri-cu-masini/ se numara si cel ce poarte numele de: ”Condu dupa reguli de circulatie”. Sunt multe alte jocuri de acest gen, si scopul tuturor este acelas de atentionare asupra importantei respectarii regulilor in trafic. Aceste jocuri ne ajuta sa le prezentam copiilor aceste reguli intr-un mod placut, ne ajuta sa le demonstram ca invatarea unor lucruri noi se poate face si intr-o modalitate putin amuzanta. In acest joc, jucatorul poate sa-si aleaga bineinteles ce masina doreste: de la bmw-uri, pana la porche, de la Mercedes pana la formula 1, si multe altele. In aceste jocuri cu masini, chiar daca detinem cele mai puternice motoare si suntem tentati sa conducem cu viteza mare, trebuie sa respectam regulile de circulatie. Este posibil ca in aceste jocuri cu masini, daca nu respecti aceste reguli, fie sa fii penalizat cu puncte, fie chiar poti sa ramai fara permis. Viata din aceste jocuri cu masini este foarte asemanatoare cu cea in care traim. Avem pietoni, treceri de pietoni, semafoare, intersectii, tramvaie la care trebuie sa le acordam prioritate, si toate acestea ne ajuta sa realizam cat de importante sunt regulile de circulatie. Nu stiu cat de mult accent se pune in educatia scolara pe aceste reguli de circulatie, insa exista, se pare, si moduri mai diferite de a le invata, de a le exersa.

Jocuri cu masini, sunt jocuri foarte atractive, jocuri in care ai parte de multa actiune, jocuri in care trebuie sa fii responsabil de tot ceea ce se intampla. si le poti gasi pe www.y1.ro Esti pe cont propriu, si nimeni nu te poate ajuta. Invata regulile de circulatie cu ajutorul acestor jocuri cu masini, si vei fii in siguranta, atunci cand te vei afla in trafic! Daca am fi cu totii atenti, si am conduce cu grija, sau am respecta regulile, cu siguranta numarul accidentelor s-ar reduce considerabil. Haideti ca macar atunci cand ne jucam, sa fim un exemplu pentru ceilalti.

Comentariile sunt inchise