Rochia de ocazie 2012, ghid pentru alegerea materialului potrivit

Abia asteptam petrecerea sau evenimentul la care sa ne punem o rochie de ocazie si sa stralucim pur si simplu, pentru ca nici o alta imbracaminte nu ne flateaza atat de bine ca o rochie eleganta. Totusi, pana sa alegem rochia de vis, ne vom confrunta cu tot felul de probleme, de indoieli si de intrebari: Oare ce forma ma avantajeaza cel mai bine? Oare ce culori se poarta anul acesta? Unde voi gasi o rochie frumoasa pe masura buzunarului meu? Care sunt magazinele cu rochii de ocazie 2012 convenabile la pret? Ce material imi va flata cel mai bine trupul? La aceasta ultima intrebare vom incerca sa va raspundem noi, in urmatorul articol. Odata ce ai inteles avantajul fiecarui material in parte, vei deveni tu insati un guru al modei, capabil sa aleaga cea mai frumoasa rochie pentru fiecare ocazie.

Primul material la care se gandeste orice femeie cand vine vorba de rochii elegante este matasea. Este cosiderat nu doar cel mai scump material, dar si cel mai luxos. O rochie de matase moderna poate sa ajunga si pana la cateva mii de lei. Acest lucru este compensat de senzatia unica pe care ti-o da o rochie de matase cand iti invaluie trupul.

Totusi, ca un compromis la pretul ridicat al matasii, vine satinul. Si rochiile din satin sunt extrem de populare, acest material fiind conceput sa te faca sa stralucesti in orice incapere. Sta bine in croiala oricarei rochii, insa in ultima vreme s-a demodat putin si tocmai de aceea, pentru a-l innoi, designerii au venit cu tot felul de completari si accesorii pentru rochiile din satin, din dantela, margele sau voal si cu croieli indraznete si dezvaluitoare.

Sifonul este si el o solutie destul de accesibila ca pret, ofera volum si transparenta rochiei tale, dandu-i o nota romantica si feminina. Perfect pentru o petrecere de vara, sifonul este un favorit al nuntilor in aer liber sau al petrecerilor pe terasa.

Mai sunt si alte optiuni pentru rochii 2012 ca taftaua, organza, dantela, sau mai nou o multime de combinatii intre acestea. Ajunge sa aruncam o privire pe covorul rosu al marilor evenimente de la Hollywood, pentru a vedea ca exista o multime de variante intre care sa alegem.

Comentariile sunt inchise