Rochii de mireasa La Sposa cu decolteu Queen Anne

LandauRevin la moda tot mai mult modele de rochii de gala si rochii de mireasa cu tendinte din evul mediu. Cate un element mai vechi atasat la o rochie moderna si iata ca s-a nascut, de cele mai mutle ori, o opera de arta. Adica un model foarte inovativ si un croi care place tuturor.

Asa s-a intamplat si cu decolteul Queen Anne. A fost preluat de la cea a carui nume il poarta si aplicat mai multor stiluri de rochii, chiar si la rochiile de mireasa. Acest tip de decolteu prevede un guler mic, de cele mai multe ori doar o extensie a liniei care ajunge in jurul gatului, iar in fata este adanc, decupat in forma de inima.

Azi vom povesti despre rochii de mireasa care il poarta, insa nu orice rochii de mireasa, ci trei modele din colectia La Sposa. Trebuie sa mentionam ca in acest domeniu al rochiilor de mireasa, materialul folosit pentru acest tip de decolteu este dantela. Astfel ca toate cele trei modele pe care le-am ales si pe care le puteti vedea in imagini nu fac exceptie. In plus, dantela si decolteul aduc un aer foarte sexy intregii rochii si de opulenta.

LumierePrimul dintre modele este denumit Landau si este de o frumusete cu totul aparte. In acest caz decolteul se continua cu maneci lungi din dantela, ceea ce da rochiiei si mai mult dramatism. Ceea ce o face si mai speciala este acea trena atasata, stufoasa, compusa din falduri de material suprapuse. Trena este atasata din zona taliei si se desface intr-o cascada de material.

Rochia Lumiere, este o rochie simpla in forma de A, care are aplicatii de dantela, pentru care decolteul Queen Anne este piesa de rezistenta si cea care ii da toata eleganta impunatoare de care are nevoie. Si in acest caz avem maneci lungi din dantela, drepte si simple. Un elemet special este modul in care trena, care vine in prelungirea rochiei, are un aspect contemporat decolteului.

FeridaNu in cele din urma, rochia Ferida este o rochie mai usoara decat celelalte doua, poate si putin mai moderna. Si de aceasta data avem de aface cu maneci lungi din dantela, insa aceste maneci nu au o terminatie simpla, conica, ci una mai speciala trapez. Intreaga rochie are aplicatii de dantela si are un stil care aduce usor a sirena, care se termina apoi cu o trena scruta, in forma de evantai. Insa si voalul lung se continua cu trena care continua trena rochiei si o lungeste.

Toate aceste modele sunt superbe, asa cum mai sunt si altele din site-ul www.Outletrochiimireasa.ro. Tot ce trebuie sa faceti este sa il alegeti pe cel care vi se potriveste.

Leave a Reply