Rochii de mireasa pentru o nunta de poveste!

White Pearl Collections reprezinta, din 2007, un concept de comunicare cu noua mireasa. La baza acestui concept stau consultantii in domeniu care stabilesc impreuna cu mireasa alegerea unui model din toate gamele de rochii de mireasa, personalizarea si accesorizarea acesteia.

White Pearl pretuieste importanta momentului nuntii in viata viitorilor miri dar mai ales a miresei, de aceea se implica activ in consilierea acesteia pentru ca rochia de mireasa aleasa sa fie una perfecta.

Website-ul oficial whitepearl.ro pune la dispozitia clientelor optiunea unui tool care faciliteaza comunicarea directa cu consilierii specializati in domeniu. “Gaseste-ti rochia potrivita!” este optiunea de tip mini formular prin care viitoarele mirese furnizeaza detalii in legatura cu bugetul disponibil si modelele visate. Exista, pe de alta parte si optiunea ca viitoarea mireasa sa viziteze sediul companiei unde este indrumata sa aleaga modelul potrivit si sa-l accesorizeze. Clientele interesate sa viziteze sediul companiei trebuie sa foloseasca optiunea “Contact” disponibila on-line, pentru a face o programare telefonica.

In plus, pe website exista o sectiune dedicata descrierii modelelor din colectii si ajustarea acestora in functie de personalitatea miresei.

White Pearl prezinta, alaturi de colectiile rochiilor de mireasa si colectii de rochii de seara glam pentru Cocktail sau evenimente speciale. Modelele disponibile in cadrul acestei colectii se pliaza perfect si conceptului rochiei domnisoarei de onoare, a nasei sau altor invitati la nunta. In acest fel, White Pearl permite asortarea si compatibilizarea modelului rochiei de mireasa cu cel al domnisoarelor de onoare.

Toate modelele de rochii prezentate de White Pearl sunt definite de o croiala rafinata, decupate feminin si delicat din materiale pretioase si fluide care accentueaza silueta. Textura materialului perfect pentru rochia de mireasa este disponibila in functie de modelul ales dar se poate personaliza dupa preferintele viitoarei mirese. Gama de materiale disponibile are un spectru larg, de la matase la dantela si tull, satin sau organza, chiffon sau tafta. Accesorizarea si personalizarea acestora este realizata in concordanta cu designul si taierea liniilor rochiei. Aceasta se face prin aplicatiile din perle, pietre pretioase sau cristale Swarovski, dantele sau broderii stralucitoare si tull argintat.

Indiferent de rochia visata, White Pearl poate face ca alegerea sa fie mai usoara pentru ca detine o gama atat de larga de modele si texturi incat rochia perfecta va fi gasita cu siguranta cu ajutorul consilierilor profesionisti si dedicati acestui domeniu.

Comentariile sunt inchise