Rolete de bambus, noua moda in amenajari

Adu un stil diferit în casa ta si gandeste creativ. Acele zile în cazul în care jaluzele verticale sau orizontale simple au fost suficiente pentru a mentine în lumina au trecut. În prezent, exista o multime de optiuni pentru a alege, de la tamplarie PVC la rolete din bambus. Aceste nu sunt doar o alta optiune – acestea sunt cu adevarat cea mai buna optiune. Ele ar da un aer exotic, un aspect natural mereu cautat.

Designeri de interior din întreaga lume tind sa fie de acord ca acestea sunt o modalitate foarte buna de a adauga unele texturi si un look casual într-o camera care ar putea fi considerate mai degraba modesta.

Dar care sunt beneficiile acestui tip de jaluzele? În primul rând, vorbim despre o mare calitate a materialului. Spre deosebire de multe alte jaluzele orizontale sau verticale, indiferent daca acestea sunt realizate din material textil sau plastic, roletele din bambus nu se murdaresc asa usor. In plus, praful nu afecteaza pigmentul în timp si se potrivesc perfect in orice design. Totusi, tineti minte ca instalarea unui nou set de jaluzele din bambus ar putea fi complicata, mai ales atunci cand sunteti în cautarea unei anumite culori sau unui model special. Exista unii furnizori care ofera o culoare diferita decat cea pe care ati ales-o atunci când ati revizuit mostrele, prin urmare, ar trebui sa verificati intotdeauna de doua ori de a decide o culoare.

Unii oameni sustin ca viata durabila si longevitatea unui obiect din PVC este de necontestat. Cu toate acestea, daca sunt corect laminate, obiectele din bambus ar putea dura la fel de mult ca oricare alt material folosit in fabricarea jaluzelelor. Sigur, nu pot fi la fel de durabile ca PVC-ul, dar roletele de bambus rezista foarte bine cand sunt intretinute cu grija. Pe langa asta, roletele din bambus sunt de obice mai ieftine decat alte optiuni de pe piata.

Daca sunteti interesat de jaluzele tip roll-up, de ce nu alegeti bambusul ca materialul dumneavoastra? Exista unele fante incredibil de subtiri între fiecare bucata de bambus care va ofera un acces usor si rularea facila. Desi considerat de moda veche în unele societati, noile modele de romane de bambus va pot lua cu usurinta respiratia. Si nu în ultimul rând, exista, de asemenea, o perspectiva importanta care recomanda acest tip de jaluzele – instalarea. Chiar daca esti cea mai îndemanata persoana, instalarea se face cu usurinta daca va rezervati ceva timp liber si va inarmati cu rabdare. Chiar de la stadiul de concepere, blind-urile sunt construite pentru a fi la fel de usor de instalat. In plus, cele mai multe dintre firmele care vand acest tip de jaluzele ofera si un serviciu (de obicei gratuit) de instalare, astfel încat sa puteti sta relaxat si sa va bucurati de priveliste.

Comentariile sunt inchise