Romanii si internetul

Studii efectuate de specialistii de la trafic.ro, dezvaluie mai multe obiceiuri ale internautilor romani.

De exemplu, pentru inceput precizez faptul ca 87% din romanii care folosesc internetul, il folosesc cu o periodicitate de o zi, adica intra zilnic pe internet. Dar ce fac toti acesti romani care intra zilnic pe internet?

Bineinteles ca varstele variaza iar tendintele incalina inca spre populatia tanara, peste 50% din internauri avand varste sub 40 de ani. Romanii au cunoscut internetul relativ recent, abia de prin 2002 incepand sa apara firme care sa furnizeze internet si la sate de exemplu. Astfel, educatia acestora in ceea ce tine de utlizarea internetului, este inca la un nivel mediu.

Pente 25% din persoanele care intra zilnic pe internet, ce credeti ca fac? Se joaca, stiam eu ca ati ghicit.

Jocurile online au ajuns sa fie o moda si in acelasi timp, o buna metoda de a pierde timpul la birou, cand seful nu e prezent. Ii compatimesc pe cei care au instalat in pc-ul de la servici, programe de monitorizare. Asta inseamna ca au fost prinsi de prea multe ori de sef, jucand jocuri zuma. Ce sa zic, imi pare rau!

Lasand gluma la o parte insa, jocurile online, inlocuiesc din ce in ce in ce mai mult jocurile pe calculator, din ce in ce mai mult. Mai ales acum, cu aceasta moda a site-urilor. Toata lumea se apuca sa isi faca site-uri de jocuri, in speranta ca vor castiga averi si asta aduce si mai multe locuri online unde poti juca jocuri. Un mediu mai educat din acest punct de vedere care promoveaza jocurile este facebook. Tot timpul primesti cereri de la prietenii tai disperati care au nevoie de o oaie roz pe barn buddy sau de un vecin in CityVille. E inevitabil.

Si intre un joc zuma care trebuie descarcat in pc, instalat, pierdut asadar 20 de minute pana sa incepi sa-l joci si zuma online, mai mult ca sigur ca toata lumea ar alege a doua varianta!

Comentariile sunt inchise