Sa cumpar lanterna din Romania?

Vreau o lanterna dar de ce sa cumpar din Romania si in cele mai multe cazuri sa platesc mai mult decat in SUA de exemplu.

Pai in primul rand eu as cumpara din  Romania pentru ca daca stiu sa caut si ma informez nu voi plati pentru o lanterna decat in SUA. Oferte sunt destule si de multe ori raman uimit ce diferente de pret se practica pentru acelasi produs.Deci caut si cu siguranta voi gasi un pret bun. Nimeni nu ma obliga sa aleg prima oferta.

Urmatorul motiv pentru care asi cumpara o lanterna din Romania si nu din “strainatate: este faptul ca am un timp de livrare mult mai mic si foarte important garantie de care chiar pot beneficia.

Un alt motiv ar fi ca scutesc o multime de batai de cap ocazionate de introducera in tara a lanternei (trecerea de vama) unde va intarzia ceva vreme si unde se va aplica TVA in valoare de 24% peste pretul platit pe produs.

Nu este de neglijat nici faptul ca daca am cumparat lanterna din Romania, o primesc, o testez si daca nu sunt multumit de ea o pot returna fara probleme timp de 10 zile iar costurile de returnare (curierat) vor fi minime.

Plus ca in ultima vreme oferta de lanterne profesionale de la noi din tara este destul de variata. Cele mai raspandite lanterne profesionale comercializate in Romania am observat ca sunt Nitecore, Crelant, JetBeam, Fenix.

Am tratat aici un caz particular, am discutat despre lanterne dar la fel de aplicabile regulile de mai sus sunt pentru orice produs.

Comentariile sunt inchise