Sa mergem la bai

Desi in ultima prioada, statiunile luxoase au luat locul vechilor statiuni unde oamenii mergeau in concediu sau in vacanta, proprietarii caselor de vacanta de aici, ai pensiunilor, hotelurilor si vilelor au reinventat conceptul de vacanta la bai.

Cu multi ani in urma, tinerii se duceau in numar mult mare decat astazi, iar pana de curand aceste statiuni balneo climaterice erau destinate persoanelor cu afectiuni, in special a pensionarilor. O varianta ar fi de cazare la Baile Herculane, statuine aflata intre Muntii Mehedinti si Muntii Cernei. Localitatea este locul ideal de odihna si de baie, dar si pentru tratamente, avand instalatii pentru bai termale, buvete pentru cura interna, instalatii pentru fizioterapie, instalatii pentru aerolsoli cu apa minerala si multe alte facilitati de relaxare. Peisajele sunt uimitoare, puteti face baie in piscine aproape de natura, langa rau si padure.

O alta posibiliate este de cazare la Baile Felix, statiune situata, la aproximativ 9 km de Oradea, preferata pentru turismul balnear. Localitatea va ofera o gama larga de pensiuni cu baza de tratament, bai termale si stranduri. Statiunea are o vegetatie bogata, este un loc unde va pueti relaxa, in mijlocul naturii.

Comentariile sunt inchise