Sanatatea copiilor este data de curatenie

Unul dintre cele mai importante aspecte catre trebuie urmarite pentru sanatatea copilului este curatenia locului unde doarme. In mod special pentru copiii pana la varsta de 3 ani, uneori poate chiar mai mult, folosirea unei huse de protectie saltea bebelusi este esentiala in scopul eliminarii complete a oricaror accidente care ar putea uda sau doar umezi salteluta patului.

Aceasta modalitate este protectiva din mai multe puncte de vedere. In primul rand faptul ca husa este impermeabila nu va lasa patrunderea catre corpul saltelei a umezelii sau altui tip de murdarie, facand ca aceasta sa ramna perfect curata si uscata pe toata durata sa de utilizare. In plus asezarea si fixarea asternuturilor pentru patutul copilului este mai usor de realizat, iar ceea ce este mai important este ca pe durata somnului in special cerceaful nu se va mai deplasa sau strange intr-o parte in timp ce copilul se misca in pat.

Intretinerea acestui tip de husa se realizeaza extrem de simplu, prin spalare obisnuita de mana, desigur respectand precizarile de pe eticheta producatorului privind temperatura de spalare si eventualitatea calcarii cu fierul. Doar daca considerati neaparat necesara calcarea o puteti face pentru ca prin intinderea si pozitionarea cu ajutorul sistemului de fixare in patru colturi, cu elastic, deja este perfect intinsa.

Cu siguranta ca nu numai aceasta husa este mai mult decat necesara pentru a oferi copilului un patut impecabil de curat, ci si seturile de asternuturi cu care veti acoperi salteaua. Gama de lenjerii de pat din care veti putea alege este mai mult decat ofertanta, insa veti urmari in mod deosebit calitatea materialului din care sunt produse. Optiunea pentru bumbac si etichetarea producatorului ca acest material a fost tratat antialergic este fara indoiala tinta pe care trebuie sa o atingeti.

Combinatia dintre protejarea saltelei si asternuturile elegante si sanatoase din punct de vedere al fibrei din care sunt produse vor aduce copilului un spatiu de odihna si in primul rand de sanatate mentinut la cel mai inalt standard.

 

Comentariile sunt inchise