Sandale pentru vara anului 2012

Vara anului 2012, va fi invadata de noi modele si idei pe partea de moda ce tine de pantofi si sandale. Astfel, vom avea parte de poate cea mai diversificata gama de produse “la moda” in materie de sandale si pantofi 2012. Totusi, in acest articol, as vrea sa vorbesc mai ales despre motivul pentru care sandalele vor fi la moda in vara acestui an.

In vara aceasta, mai mult ca sigur vor reveni sandalele si pantofii de vara cu bereta. Cel putin, asa spun marile case de moda. In primul rand, vor I la moda sandalele simple care se leaga undeva deasupra gleznei cu 1 pana la 3 berete. Asta o categorie. In a doua categorie, intra sandalele care vor avea mai multe berete cu diferite sisteme de prindere deasupra gleznei deasemenea. Nu in ultimul rand, daca vorbim de sandale 2012 si de sandale cu berete, trebuie sa amintim de faptul ca sandalele ce contin in totalitate berete, vor fi si ele un trend.

Totusi, modelele mai indraznete vor reusi sa iasa din nou la lumina. In 2012, abandonam kitch-ul si in ciuda faptului ca vom folosi culorile aprinse si combinatiile indraznete de culori, vom fi la moda. Da, exact. Sandalele in cat mai multe culori si combinatii indraznete vor sparge gheata spun designerii care lucreaza de zor la colectii.

Tot in categoria modelelor indraznete, intra si sandalele cu sireturi. Sireturile, vor reusi sa schimbe monotonia impregnata ani la rand si sa aduca ceva la care nimeni nu s-ar fi asteptat. Nota de originalitate se va zari imediat.

Deasemenea, in contrast cu combinatiile de culori, se vor purta si sandale sau pantofi in totalitate albi. Din nou, nota de eleganta dar in acelasi timp, aer de casual si relaxare. Mult noroc in alegerea celor mai interesante modele de sandale pentru vara anului 21012.

Comentariile sunt inchise