Sandalute ortopedice de la Bumbi pentru veri calduroase

Vara copilasii nostri sunt cel mai activi si vor sa zburde de colo, colo, fara probleme si fara ca ceva sa ii impiedice sa faca ceea ce isi doresc. Nici macar noi, parintii lor. Insa de multe ori noi contribuim de multe ori la starea lor de spirit si prin acest aspect, al lucrurilor cu care ii imbracam si, in acest caz, cu ce ii incaltam. Daca noi nu le cream un confort macar din acest punct de vedere, nu putem sa ne asteptam de la ei sa fie cuminti si intelegatori. Copiii isi gasesc mereu diverse motive pentru care sa ne terorizeze, motive pe care noi nu le stim. Sunt ca si acele persoane irascibile care se enerveaza din orice. Doar ca reactia lor este una diferita. Aceea de a nu ne asculta si de a nu face ce trebuie, cu toate ca nu stiu ei clar ce este bine si ce este rau.

Dar sa lasam asta la o parte si sa ne ocupam de aspectul incaltamintei care ii ajuta. Intre 7 luni si 2 anisori este timpul in care mersul lor se formeaza si in care si piciorusele se dezvolta, adaptandu-se pentru mers. Ce inseamna acest lucru? Inseamna  ca pana acum nu foloseau la altceva piciorusele decat la se impinge si a da din ele. De acum inainte le-a descoperit o noua functionalitate, una pe care a vazut-o si la parinti si la oamenii din jurul lor, si anume mersul.

Insa piciorusele acestea nu sunt formate inca pentru asa ceva. Copilul nu stie inca sa isi tina echilibrul si nu stie sa isi mute masa corpului de pe unul pe celalalt, ca sa poata face pasii singur. De aceea are nevoie de noi la inceput. Sa il tinem, sa il sprijinim. Dar putem sa facem ceva in plus. Putem sa ii protejam piciorusele cu papucei ortopedici, adica papucei care ii tin foarte bine glezna in pozitia corecta, papucei ca ii tin toata talpa pe sol si care au multe alte aspecte benefice.

Iar acum ca a sosit vara, papuceii ortopedici se transforma in sandalute ortopedice. Sandalute pentru ca este cald si piciorusele trebuie sa respire. Sandalute pentru ca tinem si la estetica si vrem ca si copilasii nostri sa fie cei mai frumosi. Sandalute pentru ca sunt la fel de bune ca si papuceii. Sunt confectionate din aceeasi piele moale, dar in acelasi timp destul de buna pentru a sustine piciorusul copilului. Culorile sunt la fel de frumoase si de incantatoare.

Asa ca va asteptam pe www.bumbi.ro sa cumparati sandalute si papucei ortopedici pentru copilasii vostri la preturi extraordinare.

Comentariile sunt inchise