Scaner 3d profesional

COMET L3D face parte din gama de scanere 3D profesionale ale producatorului german Steinbichler Optotechnik GmbH, unul dintre cei mai renumiti producatori de scanere 3D profesionale de mare acuratete, ideale pentru digitizarea 3D in industrie, arhitectura, inginerie inversa, dar si pentru digitizarea 3D in industria de prototipare rapida.Scaner 3d profesional

COMET L3D este un scaner 3D destinat producatorilor industriali fiind ideal pentru digitizare 3D, analizare, masurare, inspectie, testare materiale si produse in industria de automobile, aeronautica  prototiparea si dezvoltarea de angrenaje si utilaje industriale precum si parti componente ale acestora.
Scanerele  3D Steinbichler sunt compacte si stabile fiind ideale pentru aplicatii solicitante, cum ar fi aplicatiile de asigurare a calit??ii. Conceput pentru usurinta in utlizarea acest scaner 3D ofera flexibilitate si eficienta mare in toate domeniile.

Cu acest scaner 3D puteti realiza digitizarea obiectelor Dvs in vederea masurarii si inspectiei in doar cateva minute cu efort minim si cu acuratete mare a scanarilor 3D obtinute. Ideal pentru aplicatii diferite datorita modului de echipare si configurare care permite scanarea obiectelor de dimensiuni mici dar si de dimensiuni mai mari datorita posibilitati de configurare al obiectivelor FOV dar si al camerelor video.. Sistem de scanare 3D complex cu tripod si masa rotativa pentru a facilita scanarea si pentru a obtine o scanare 3D cat mai precisa.

Scanerul 3D COMED L3D este portabil  si este usor de configurat si instalat permitand astfel utilizarea scanerului 3D chiar in spatiul Dvs de lucru in momentul si in locul de care aveti nevoie.

Este solutia ideala de scanare 3D pentru utilizatori care vor sa profite functionalitatea extinsa de masurare fiind ideala pentru aplicatii in metrologie pentru obtinerea de masuratori precise si rapide.

Domenii de utilizare:

Inginerie:

  • scanare 3D in inginerie inversa si prototipare rapida..
  • puteti obtine scanari 3D in vederea analizarii, masurari si inspectiei produselor Dvs pentru asigurarea calitatii.
  • digitizarea pieselor din cadrul asmblelor si angrenajelor Dvs dar si pentru digitizarea intregului angrenaj.
  • achizitia datelor 3D pentru prototipare rapida

Arhitectura-Istorie-Arta-Cultura:

  • digitizarea partillor arhitecturale din cladiri sau pentru reconstituirea si restaurarea monumetelor si obiectelor de arta din patrimoniu cultural.
  • puteti realiza scanarea si digitizarea de: monezi, medali, decorati, sclupturi, statui, basorelefuri, stucaturi, etc.
  • crearea de muzee virtuale

Medicina:

  • puteti realiza digitizarea partilor umane in vederea analizarii acestora si pentru obtinerea unor proteze sau accesorii care pot imbunatati confortul clientului si pacientului Dvs.

Vezi toate detaliile despre acest produs Scaner 3d

Pentru mai multe detalii va rugam sa consultati specialistii nostrii sau sectiunea de echipamente disponibila la www.zspotmedia.ro

 

Z Spot Media SRL
Sediu social: Aleea Valea Viilor, Nr. 9, Bl. D50, Sc. C, Et. 3, Ap. 41, Sector 6, Bucuresti
Nr. Reg. Com.: J40/14661/2003
Cod fiscal: RO15868929
Cap. Social: 10000 RON
Cont: RO56 OTPV 1300 0016 2739 RO01
OTP BANK -sucursala Dorobanti
Cont: RO23 TREZ 7065 069X XX00 5393
Trezorerie Sector 6
Luni-Vineri 9:00 – 17:30
0771 638 100 / 021 420 5093
021 404 3368
office@zspotmedia.ro
Showroom & Office
Bd. Timisoara Nr. 84 (incinta COMET), Sector 6, Bucuresti, 061334

 

Comentariile sunt inchise