Sfaturi in alegerea ochelarilor de soare

Ochelarii pentru protectie solara sunt unul din cele mai valoroase accesorii haine ieftine pe care le utilizam in fiecare zi. Ei ne ajuta sa ne creem o infatisare unica. Ce fel de ochelari de soare alegem depinde de gusturile noastre individuale, de varsta si de forma figurii noastre. Insa orice fel am purta, cand vrem sa ne cumparam o pereche de ochelari de soare trebuie sa fie de o calitate foarte buna.

Cum a venit vara si soarele, cateva trucuri despre cum sa iti selectezi ochelarii de soare ar fi de ajutor. Cunoscand ce este notabil la o pereche de ochelari protectie solara te va proteja tare mult cand iti vei achizitiona unii noi.

Protectie UV
Una cele mai importante cauze a bolilor de ochi sunt razele ultraviolete. De aceea este foarte important sa alegi o pereche de ochelari pentru protectie solara care te apara de influienta primejdioasa ar acestor radiatii. Tocmai pentru ca ochelarii pentru protectie solara au lentile fumurii, nu inseamna ca esti ajutat de razele ultra violete. Asadar fii hotart sa verifici ratingul UV al ochelarilor de protectie solara pe care vrei sa ii cumperi.

Nuante diferite
Nuantele sunt culorile aplicate pe lentilele ochelarilor de soare cu scopul de a scadea lumina care intra in ochii. Nuantele pe care le selectezi tin de gusturile pe care le ai. Cu toate astea, nuante diverse vor avea efecte distincte in maniera cu care vei distinge luminozitatea, efectul de orbire si culorile pe care le vei observa. Ca exemplu tonurile de gri reduc efectul de orbire si nu transforma prea mult lumina. Pe de alta parte, lentilele galbene vor modifica culorile dar vor vederea.

Polarizat sau nepolarizat?
Ochelarii cu facilitatea de polarizare vor micsora luminozitatea care se resfrange de pe drum sau din apa in timpul miscarii masinii. Ar fi bine sa folositi acest model de ochelari pentru cei care se deplaseaza mult cu automobilul sau se misca cu barca pe apa. Daca in timpul zilei muncesti sau stai in cladiri inalte (cum ar fi blocurile de locuinte sau in business offices) ar fi indicat sa utilizeze ochelari care nu polarizeaza.

Materialul din care sunt fabricati ochelarii
Trebuie sa stii ca, cu cat ochelarii cantaresc mai mult cu atat calitatea lor este mai buna. Doresti sa fii convins ca materialul din care sunt exacutati se va pastra mult timp si ca vor rezista la “cazaturile” pe care in mod constant ochelarii de soare le iau.

Gasesti ochelari de soare ieftini pe okazii.ro

Comentariile sunt inchise