Sfaturi pentru costum de baie cu personalitate

Ca sa aveti un costum de baie in care sa aratati cu adevarat bine, este esential ca sa fie potrivit cu personalitatea si cu stilul dumneavoastra. Moda se schimba de un sezon la altul, astfel este bine sa stiti ce modele sunt in voga, astfel veti putea gasi cu usurinta modelul in care sa va simtiti bine. Chiar daca optati pentru un costum de baie ieftin, acela poate fi la moda si de calitate.

Imprimeuri si culori variate va sunt puse la dispozitie, dintre care puteti sa alegeti cel ideal siluetei si gustului. Dar cel mai important este sa alegeti un costum baie care sa va ofere atitudine si sa fie feminina. Costumul de baie perfect trebuie sa accentueze bronzul si talia. Modelele cu snur sunt si in acest an printre preferate, fiind lejere si mai ales confortabile. Culorile dintre care este recomandat sa alegeti, sunt cele nude, aprinse si clasice.

Dungile colorate sunt mai ales recomandate pentru doamnele pline de energie, deoarece sunt modele pline cu personalitate. Daca doriti sa atrageti toate privirile pe plaja sau la strand, aveti nevoie de aceste costume de baie indraznete. Modelele cu imprimeuri nu pot lipsi din garderoba femeilor care au atitudine. Cele geometrice va ofera un look sexy, astfel veti fi categoric pe placul barbatiilor. Doamnele care au incredere in sine si sunt vesele, pot alege costume de baie cu imprimeuri florale. Pentru a evidentia silueta si sa aveti un model cu bun gust, optati pentru un model negru si cu imprimeuri florale in culori puternice. Modelele cu bareta pe un singur umar, ofera un look original si in moda. Sutienele fara barete sunt ideale pentru femeile cu bust generos, care nu au nevoie de sustinere si ofera un look chic.

Comentariile sunt inchise