Shake dietetic BIO Life Impulse cu aroma de capsuni, banane, ciocolata

Shake-urile dietetice sunt un amestec dietetic bogati in vitamine, proteine vegetale, microelemente si minerale, ce asigura un aport nutritiv ideal in timpul dietelor. Actioneaza eficient în asociere cu o alimentatie hipocalorica. Componenta de baza a shake-urilor este faina de soia nemodificata genetic la care se adauga inulina (fibra alimentara vegetala), concentrat de acerola si arome.

Beneficii

Beneficiu principal: aport nutritiv in timpul dietelor Beneficiu secundar: vitaminizant si suport imunitar Recomandari: • aport nutritional crescut pentru un volum caloric scazut; • stimuleaza sistemul imunitar; • stimuleaza absorbtia calciului si a magneziului.

Efecte

Se recomanda utilizarea frecventa in timpul dietelor. Shake-ul dietetic Life Impulse actioneza efficient impreuna cu o alimentatie cu un nivel redus de calorii. Baza shake-ului este faina de soia nemodificata genetic din culturi biologice controlate, bogata in albumina vegetala, sursa naturala de proteine. Shake-ul contine inulina, o fibra alimentara vegetala, cu caracteristici nutritionale si functionale deosebite, care ajuta la o saturatie buna si creste de asemenea absorbtia calciului si cea a magneziului. Gustul bun si natural provine de la o cantitate crescuta de concentrat de capsuni. Capsunile contin o gama larga de nutrienti, vitamina C fiind in topul acestora. Contine de asemenea si fitonutrienti si antioxidanti, care lupta impotriva radicalilor liberi. Concentratul de acerola din compozitie intareste sistemul imunitar si are efect antioxidant.Potrivit pentru persoanele care nu tolereaza lactoza si glutenul.

Mod de utilizare
Inlocuiti zilnic 1-2 mese cu shake-ul dietetic Life Impulse. Faceti miscare in mod regulat si consumati alimente proaspete, cu nivel redus de calorii: fructe, legume, cereale integrale. Se amesteca 1 lingura plina (aprox. 25 g) cu 250 ml apa sau 250 ml lapte degresat. in cazul amestecului cu lapte valorile nutritionale cresc.

Cea mai cunoscuta firma care distribuie produse BIO din romania este compania Life Care http://www.lifecare-oportunitatebio.yolasite.com/care s-a impus ca principalul competitor pe aceste segment de piata cu o cifra de afaceri in anul 2011 de peste 20 milioane de euro. Devenind reprezentant Life Care achizitionati aceste produse cu o reducere de 20% fata de pretul de catalog.

Comentariile sunt inchise