Shopppingul online – Modul cel mai eficient de a economisi timp

haine bershka

Poza cred ca este indeajuns de reprezentativa ca sa exprime ceea ce vreau sa sugerez prin acest articol.

Ca sa incep acest articol doresc sa incep cu o mica idee de advertising ce mi-a venit astazi. Te-ai saturat de orele acelea interminabile la cumparaturi ? Orele petrecute in cabinele de proba ? Orele in care ei ii pasa doar de cum ii sta haina pe ea si nu faptul ca tie stomacul se aude pana la parcare din Mall ? Ei bine! Fii barbat! Spune-ti cuvantul, spune online shopping. Ca sa poti scapa de corvezile lunare ale cumparaturilor.

Acum terminand cu aceasta gluma “nevinovata” si trecand la lucruri mai serioase, v-ati gandit vreodata cat timp va rapeste alegerea propriei imbracaminti ? Indeosebi daca locuiesti in capitala. Mergi cu masina, ocupa loc de parcare, cauta, incadreaza-te in buget, vezi daca are marimea ta, probeaza mai multe articolele, hotaraste-te pe care sa il iei. Da! E un adevar dur al societatii din ziua de astazi ca pur si simplu nu mai avem timp, si ma refer la timp de noi. Ei bine! Solutia este de partea online-ului cu o simpla cautare pe google, gen : haine fashion, haine dama, haine ieftine, magazine online ┬ási asa mai departe poti intra in universul cumparaturilor online, unde satisfactiile sunt pe masura iar ( la unele ) din ele spun ca preturile sunt mai mici, deoarece tinand cont ca e o afacere online si nu se plateste spatiu/angajati atunci si preturile ar trebui sa fie cel putin cu 20-30% mai ieftine, si in multe cazuri care le-am intalnit asa a si fost.

Ce incerc sa indeplinesc prin acest articol ?

Sa atrag atentia, la faptul ca timpul este pretios, de aceea trebuie sa gasesti alternative mai putin consumatoare de timp in viata de zi cu zi, toti au teama aceea instinctuala : Daca nu imi vine? Ce fac? O returnezi si iti primesti banii inapoi. Asa ca, avante amigos! Spor la shopping!

Comentariile sunt inchise