Silkweb prezent la Gala Premiilor eCommerce

Gala premiilor ecommerce BucurestiEditia 2012 a Galei Premiilor eCommerce se lanseaza odata cu cele doua Conferinte Nationale ce se vor desfasura la Bucuresti in zilele de 8 si 9 mai la Crystall Palace Ballrooms, acest eveniment desfasurandu-se anual, reunind astfel cei mai buni specialisti autohtoni si internationali, fiind un must have pentru toti cei care activeaza in comertul electronic.
Evenimentul se adreseaza tuturor celor care dezvoltatorilor de platforme e-commerce, consultantilor independenti, firmelor care se ocupa de marketing, advertising si PR: Afiliere, AdWords, Social Media, Blogging, Specialistilor SEO, Companiilor de hosting si securitate, comparatoarelor de preturi, procesatorilor de plati online, dar si dezvoltatorilor de tool-uri e-commerce. De asemenea, acest eveniment se adreseaza si tuturor celor care detin sau vor sa isi dezvolte un magazin online.

Pe parcursul celor 2 zile, toti cei prezenti vor avea parte de:

– Dezbateri publice si mese rotunde
– Keynote speakers
– 9 workshop-uri in paralel
– Networking si oportunitati de business cu elita online-ului romanesc

Silkweb va fi prezent la acest eveniment pentru toti cei care sunt interesati de solutiile noastre pe zona e-commerce, asadar in cursul zile de 9 mai, va asteptam la standul nostru pentru prezenta platforma noastra pentru dezvoltarea magazinelor online, precum si statistici si rapoarte utile generate de platforma noastra.

In cadrul acestor conferinte se vor se vor dezbate cele mai importante subiecte pentru magazinele online, in ceea ce priveste SEO, eMail Marketing, Google AdWords, Google Analytics, Marketing Afiliat, Social Media, Usability, Optimizarea Conversiilor, Benchmark-uri pe industrie si Studii de Caz. Asadar nu trebuie sa ratezi cele doua zile de la incepului lunii mai, pentru acest eveniment.

Te punem fata in fata cu specialistii! E-Commerce te astepata!

Comentariile sunt inchise