Sisteme de grilaje metalice antiefractie

Spargerile de sedii comerciale si administrative au un trend ascedent.  Daca in primele 10 luni ale anului trecut se numarau nu mai putin de 23094 astfel de cazuri raportate la politie, in anul acesta numarul a crescut la 23.568, conform datelor Inspectoratului General de Politie, publicate de jurnalul.ro.

Un numar alarmant pentru proprietarii de spatii comerciale stradale, unde traficul este redus pe timp de noapte, iluminatul slab sau inexistent, dar si pentru cei care detin spatii administrative la etaj, unde accesul se poate face prin escaladare.

Pentru prima categorie de risc, se recomanda instalarea unor sisteme de grilaje metalice, de tip rulou, confectionate din otel galvanizat. Aceste grilaje metalice montate la ferestre (geamuri) si usi, alaturi de incuietori, montate aditional sistemelor de inchidere, ofera protectie maxima spatiului si bunurilor din interior.

Pentru a doua categorie de risc, se recomanda de catre Inspectoratul General de Politie montarea de grilaje ferestre din fier forjat ale caror capete de prindere sa fie incastrate in zid, cu spatii de dimensiuni mici intre bare, ne informeaza jurnalul.ro. Astfel, accesul in interior prin escaladare nu mai este posibil!

Alaturi de sistemele de grilaje metalice,  se recomanda montarea de sisteme de alarma, de usi metalice rezistente la socuri termice si/sau mecanice, iluminat corespunzator, contractarea unei societati de paza.

Descurajati din start spargatorii de locuinte si/sau sedii comerciale prin montarea acestor sisteme de securitate. Cum beneficiile pe care le aduc pe termen lung sunt mult mai mari comparativ cu pretul unui astfel de sistem,  comandati si montati  grilaje metalice, acum in prag de sarbatori.

Este binecunoscut faptul ca sarbatorile reprezinta perioada in care spargatorii de locuinte devin mai activi iar dvs. trebuie sa fiti mai precauti!

Comentariile sunt inchise