Sistemele de alarma Wireless GSM Safer Touch de la Atu Tech

Noile sisteme de alarma wireless GSM Safer TOUCH importate de Atu Tech, va ajuta sa rezolvati problema securitatii pentru locuinta sau afacerea dumneavoastra la un pret corect.

Sistem de alarma wireless GSM Safer Touch

In calitate de importatori tehnica de securitate, sisteme de alarma si camere de supraveghere video incercam sa importam echipamente cu un raport pret/calitate foarte bun.

Cauzele care favorizeaza actiunile hotilor sunt: neglijenta în asigurarea cailor de acces în locuinta prin lipsa sistemelor de alarma si a gratiilor, tendinta de a pastra sume mari de bani, bunuri si valori în locuinte, încrederea exagerata si permiterea patrunderii în casa a unor persoane necunoscute, vulnerabilitati ale persoanelor din locuinte, fiind vizati în special batrânii si persoanele singure, care au handicapuri sau grave probleme cu vederea, sau lipsa persoanelor in locuinta.
Fie ca pleacati in concediu pentru o perioada mai lunga de timp, fie ca plecati doar pentru weekend, sau pur si simplu aveti un job care va ocupa o buna bucata din timp, este foarte important sa va asigurati locuinta cu un sistem de alarma.

Va prezentam sistemul de alarma wireless gsm Safer Touch.

Sistemul de alarma este un kit DIY , compus din centrala de alarma , 1 senzor de miscare wireless, 1 contact magnetic wireless si 2 telecomenzi.

Centrala de alarma este echipata cu comunicator GSM si PSTN pentru comunicarea evenimentelor fie persoanelor , fie unui dispecerat al unei firme de interventie rapida. Pe aceasta centrala de alarma se pot inrola pina la 30 de detectori wireless si pina la 8 detectori cablati.

Pentru armare/dezarmare se poate folosii tastatura centralei, telecomenzile sau pur si simplu cu apel telefonic pe baza de cod de utilizator. Se pot inrola si detectori de fum pentru protectia la foc a locuintei sau biroului.

Pe aceasta centrala de alarma wireless gsm se poate inrola si sirena wireless de exterior pentru atentionarea vecinilor in caz de alarma.

Kitul vine pregatit pentru instalare, tot cea ce trebuie sa faceti este sa introduceti numarul de telefon unde va suna in caz de alarma, oricum programarea centralei este cu meniu grafic, si foarte intuitiv, foarte usor de programat chiar si pentru necunoscatori.

Pentru achizitia sistemului si alte detalii tehnice acceseaza AICI

Comentariile sunt inchise