Sistemul de alarma Wireless GSM de la Atu TECH

Sistemul de alarma Wireless GSM de la Atu TECH – siguranta este la indamana dvs

Securitatea personala si a bunurilor de care dispunem reprezinta o necesitate primara pe trebuie sa o implinim. Societatea in care traim ne obliga sa fim vigilenti cu cei din jurul nostru si sa acordam incredere doar persoanelor pe care consideram ca le cunostem suficient de bine.

Fie pentru propria locuinta sau pentru sediul unde ne desfasuram activitatea trebuie sa oferim un grad ridicat de siguranta, astfel incat raufacatorii, ai caror numar a crescut in ultima perioada, sa nu poata patrunde pentru a sustrage diferite bunuri materiale.

Din pacate, hotii au devenit din ce in ce mai experimentati, reusind cu usurinta sa dezactiveze sistemele de alarma obisnuite si sa furiseze in diferite locatii provocand mari pierderi economice.

Compania  ATU TECH va prezinta un sistem inovator, performant, care va va scapa de grija hotilor. Sistemul de alarma Wireless GSM Safer Touch de la ATu TECH,  reprezinta unul dintre cei mai vigilenti aparatori, care va avea grija de securitatea locuintei, a biroului sau a oricarei alte incinte.

Sistemul de alarma Wireless GSM Safer Touch este cu kit DIY  foarte usor de instalat, greu detectabil pentru raufacatori. Acesta cuprinde o centrala de alarma, un senzor de miscare wireless, un contact magnetic wireless si doua telecomenzi.

Presupunand ca in spatiul dvs privat care este prevazut cu acest sistem de alarma, patrunde un intrus, centrala de alarma, ce este echipata cu un comunicator GSM si PSTN, va va alerta in cel mai scurt timp, printr-un semnal pe telefonul dvs. Totodata cu ajutorul a mai multor detectori wireless vor putea fi alertati si o unitatea de interventii rapide.

Pentru mai multa eficienta puteti echipa centrala cu o sirena wireless care sa atentioneze si vecinii. Sistemul poate detecta si fumul, protejandu-va astfel de un eventual incendiu.

Sistemul de alarma Wireless GSM Safer Touch  nu necesita pregatiri speciale pentru intsalare. Tot ce trebuie sa faceti fiind sa introduceti nr dvs de telefon la care sa fiti apelat in cazuri extreme.

Folosind sistemul de alarma Wireless GSM Safer Touch pueteti sa plecati in vacanta linistiti sau sa va bucurati de timpul liber, uitand de grija bunurilor din spatiul dvs privat. Siguranta cofera confrt psihic si eficienta in activitatile pe care le efectuati.

Comanda acum sistemul de alarma de la Atu Tech – Safer Touch

Comentariile sunt inchise