Situatii in care piesele din dezmembrari sunt necesare

piese autoNumeroase articole atat din mediul online cat si din publicatiile scrise de specialitate ofera informatii despre vanzarea sau achizitia de masini la mana a doua. Sunt studiate diferite tendinte, se fac analize comparative, se compara preturile, fiabilitatea, aspecte estetice, disponibilitatea. Insa dincolo de aceste recomandari ce se refera strict la comertul cu autoturisme second hand, la anunturile de vanzare-cumparare sau la sfaturi privind inmatricularea, se afla o piata de care urmeaza sa ne ciocnim foarte adesea, in tara noastra. E vorba de piesele din dezmembrari auto. Acestea nu se adreseaza doar proprietarilor ce nu doresc sa investeasca sume mari intr-o masina veche, pe care oricum doresc sa o vanda, ci vastei majoritati a soferilor. Chiar daca aceste centre sunt prezente in diferite regiuni ale tarii, in marile orase, numeroase ateliere au si magazine online, ce pot sa livreze marfa comandata oriunde in tara Рe si cazul Autoapel Рdezmembrari auto Galati, care se remarca prin  comercializarea a piese originale de masina, nerulate in Romania.

 

Daca vorbeam de marea majoritate a soferilor care pot si chiar apeleaza la astfel de piese auto folosite, putem face o scurta segmentare a acestora, in functie de nevoile lor si starea masinii:

– posesorii de masini noi, ce nu isi permit achizitia unor piese noi, tocmai datorita costurilor mari a acestora (dar si a investitiei considerabile pe care tocmai au facut-o).

– cei care si-au avariat autoturismele, necesitand anumite componente intr-un timp scurt, la un pret accesibil (fara a sta cateva zile pana cand acestea sunt livrate).

– utilizatorii de masini vechi sau mai putin intalnite (in tara noastra), ori produse intr-un numar redus de exemplare; deseori aceasta este singura lor sansa – sa strabata centrele de dezmembrari auto, cautand in diverse orase componentele necesare, ori pe internet, pe site-urile de anunturi sau in magazinele online de piese din dezmembrari

– cei care doresc sa isi fac un anumit upgrade, o imbunatatire a performantelor sau esteticii masinii, chiar daca aceasta functioneza corespunzator.

 

Desigur, nu intotdeauna ceea ce cautam vom gasi pe loc intr-un astfel de centru de  dezmembrari auto Рpentru masini frecvent intalnite in Europa si Romania, precum marcile germane ca Opel, Vw, Bmw, dar si cele ca Fiat, Ford, Skoda, Alfa Romeo, sansele sunt foarte mari (mai ales daca sunt modele populare). Daca insa avem nevoie de componente auto mai putin intalnite, ori de vechime prea mare (sau fabricate recent), s-ar putea sa fie nevoie sa fim trecuti pe o lista de asteptare. In functie de livrarile ulterioare, de rentabilitatea unor noi comenzi, vom fi anuntati telefonic sau prin email de noile solutii.

 

Nu in ultimul rand, un scurt avertisment Рnu trebuie sa ne grabim sa cumparam orice pare a fi chilipir! Anumite piese din dezmembrari auto, in zona Galati, Constanta, Braila nu sunt adecvate pentru inlocuire, prin natura lor Рcele precum filtrele, elementele de securitate, componente ce se uzeaza foarte usor datorita drumurilor noastre,  trebuie evitate. De aceea, prin www.autoapel.ro putem avea siguranta ca ce cumparam e de calitate superioara, fiind de provenienta straina, intr-o stare foarte buna. O dovedesc si fotografiile atasate produselor, cat si descrierile tehnice complete, cat si consultanta online, extrem de utila.

Comentariile sunt inchise