Statiunea Predeal, atractii turistice

Cei care aleg sa-si petreaca vacanta in Predeal au o varietate larga de atractii turistice de vizitat si activitati de facut in timpul liber. Ofertele de cazare in aceasta statiune sunt, de asemenea numeroase, in functie de ceea ce isi doreste fiecare de la aceasta vacanta si de bugetul disponibil.

Printre ofertele de cazare Predeal preferate de cei tineri se numara hotelurile si pensiunile aflate in statiune sau in apropierea acesteia. Astfel, acestia au acces la localurile din zona, unde se pot distra, la partiile de ski din oras si la traseele montane care pleaca spre cele trei varfuri ce inconjoara depresiunea in care acesta este situat.

Cei mai in varsta, in schimb, par sa fie mari doritori de liniste si relaxare si de aceea, de cele mai multe ori acestia cauta oferte de cazare Predeal la manastiri. In zona acestei statiuni este manastirea care poarta acelasi nume, ridicata de catreĀ  Ioanichie Ieromonahul in anul 1774, la poalele muntelui Clabucetul Taurului. Zona este deosebit de frumoasa si aerul bogat in ozon o face recomandabila pentru cei care sunt in perioada de convalescenta dupa boli sau care pur si simplu doresc o clipa de liniste.

Iubitorii de sport au de ales intre pensiunile si cabanele din Predeal situate in apropierea partiilor de ski. Iarna, acestea sunt, in general, aglomerate, fiind preferate de catre toti romanii care doresc sa practice acest sport. Puteti alege cazare langa Trei Brazi, Subteleferic varianta, Polistoaca fond, Subteleferic, Paraul Rece, Orizont, Garbova, Cocos, Clabucet varianta, Clabucet sosire sau Cioplea, toate fiind partii de schi de renume, apreciate atat pentru multitudinea serviciilor oferite cat si pentru calitatea serviciilor.

Multe dintre ofertele de cazare Predeal includ si servicii destinate celor mici, pentru a le asigura parintilor un concediu linistit. Printre aceste servicii sunt incluse cursuri de ski, activitati distractive sau spectacole. Turistii care opteaza pentru o vacanta la Predeal pot vizita castelul Peles, castelul Bran sau alte obiective turistice din apropiere.

Comentariile sunt inchise