Stiti sa ingrijiti bijuteriile preferate?

Bijuteriile sunt cele mai iubite accesorii, astfel este de inteles ca primesc mai multa atentie, dar stiti cum sa le ingrijiti in mod corespunzator ca sa isi pastreze stralucirea? Randurile de mai jos va dezvaluie sfaturi, care va vor ajuta la mentinerea bijuteriilor ca noi.

Fiecare femeie are in colectia personala bijuterii din materiale diverse. Bijuteriile trebuie ingrijite in functie de materialul din care sunt confectionate, dar sunt si cateva reguli generale, care se aplica in cazul tuturor bijuteriilor. Scoateti bijuteriile ori de cate ori intrati in contact cu apa, sau cu sursa de caldura, fiindca soarele poate sa decoloreze bijuteriile. Cand faceti exercitii, scoateti bijuteriile, ca sa nu cada sau sa nu se strice. In functie de materiale, ingrijiti bijuteriile astfel:

  • argint: se zgarie usor si isi pierde stralucirea, astfel trebuie curatat cu o perie moale, cu putin apa, sapun si sare de lamaie
  • aur: isi pierde luciul, astfel trebuie lustruit
  • platina: se zgarie usor, deci scoateti-le daca faceti curatenie sau exercitii

Daca nu gasiti in magazine bijuteriile care sa va caracterizeze, puteti sa cumparati si bijuterii online. In acest fel puteti sa economisiti timp si bani.

Bratarile, cadouri perfecte

Bijuteriile sunt des acordate ca cadouri, dintre care bratarile sunt cele mai adorate fiindca sunt simbolul prieteniei, al aprecierii si al afectiunii. Bratarile bine ales pot sa adauge eleganta, stil si rafinament pentru orice tinuta. Indiferent de modelul pentru care optati, aceasta o sa exprime stilul personal. Sunt disponibile bratari cu o multime de varietati, dintre care puteti sa alegeti conform tendintelor, personalitatii sau stil. Bratarile se numara printre cadourile versatile, potrivite pentru femei, indiferent de varsta.

Comentariile sunt inchise