Supa pentru slabit

Varza este considerata leguma pe care oamenii o consuma din cele mai vechi timpuri. Ca origine, varza isi are radacinile in bazinul Marii Mediterane. Ca amanunte picante, varza era considerata de catre alchimisti materie prima pentru alimente, aur curat pentru alimentatie.

Varza se cultiva intr-o serie de soiuri, in functie de culori: rosu purpuriu, savoy ( frunze crete ) sau verde. Varietatea cu frunze verzi este considerata cea mai bogata sursa de antioxidanti, arme eficiente pentru reducerea nivelului de “colesterol rau” din sange, precum si impotriva cancerului la prostata, colon si san. In plus, varietatea cu frunze verzi contine vitamina C ( esentiala in procesul de imunitate ), vitamina B5, vitamina B-1 sau vitamina B-6. Totodata, varza verde este saraca in calorii si grasimi. De asemenea ea contine si minerale din abundenta precum fier ( necesar la formarea globulelor rosii ), mangan, magneziu sau potasiu ( element vital pentru controlul presiunii sangelui si a pulsului ).

Cabbage Diet reprezinta o esenta de supa de varza incapsulata in pilule. Aceasta supa pentru slabit prezinta ca ingrediente un mix de varza verde, rosie si alba. In acest fel, concentratia de minerale, fibre si vitamine isi comaseaza efectul, acela de slabire, si nu numai.

Varza verde reduce glicemia si este folosita pentru tratarea gastritei, diabetului sau colitei. Varza rosie stimuleaza procesul digestiv, actioneaza ca antiinflamator si reprezinta un obstacol impotriva instalarii bolii Alzheimer. Varza alba actioneaza pe directia eliminarii celulitei, arde zaharurile, inlesneste circulatia sanguina si elimina toxinele.

Dieta de varza pe baza de Cabbage Diet furnizeaza organismului un cocktail de vitamine ( vitamina K, vitamina C, vitamina E si complexul de vitamine B ), minerale ( cupru, fier, iod, calciu, magneziu ) si fibre ( pentru reducerea riscului aparitiei cancerului si a bolilor cardiovasculare, si pentru prevenirea constipatiei). Toate aceste calitati reunite ale Cabbage Diet asigura o slabire rapida, naturala si sanatoasa.

Comentariile sunt inchise