Suport LCD – Suporti LCD

Multa lume care isi cumpara un televizor LCD nou, o plasma de dimensiuni generoase sau chiar un televizor, nu realizeaza decat abia cand ajunge acasa ca ar avea nevoie de un suport adecvat care sa ii sustina noua achizitie.

Pentru alegerea unui suport lcd potrivit este important sa masurati distanta dintre gaurile de fixare. Diagonala televizorului lcd sau a plasmei trebuie sa se afle intre limitele specificate in descrierea tehnica suportului.

Suportii pot fi folositi pentru montarea pe perete a majoritatii televizoarelor LCD sau cu plasma.

Societatea noastra (GENCOM STAR E-M SRL) este unic importator al produselor SEREND si MOBULER.

Va oferim o gama variata de suporti tv (suporturi TV), suporti lcd (suporturi LCD), suporti plasma (suporturi plasma), suporti led tv (suporturi led tv), totalizand peste 100 de produse la preturi competitive si de o inalta calitate.

Clientii nostri cei mai reprezentativi sunt DEDEMAN si AUCHAN. Aici puteti gasi marea majoritatea a produselor noastre la preturi competitive, inclusiv o gama varianta de standuri lcd si standuri pentru plasme.

Produsule noastre sunt vopsite cu vopsea statica. Capatele suruburilor si piulitele sunt mascate cu dopuri de cauciuc. Garantia la toti suportii si standurile este de 2 ani.

Comentariile sunt inchise