Tablet PC si noul iPad 2

Subtiri, usoare si cu o varietate de aplicatii sunt doar cateva din avantajele aduse de tablet PC.
Exista pe piata numeroase companii care au creat si au lansat diferite modele de tablet cu functii importante, de diferite marimi si cu sisteme de operare diferite, compania Apple putandu-se bucura de succesul care l-a avut dupa ce a vandut peste 2 milioane de tablete in mai putin de 2 luni. In magazinul Quickmobile gasiti tablet PC cu un spatiu de stocare de 16 GB, 32 GB sau 64 GB, in functie de necesitatea fiecarui posibil utilizator, la cel mai mic pret de pe piata.

Cel mai mare producator din lume care lucreaza si pentru compania Apple a creat computerele HP, tablet PC si nu numai, recent putandu-se bucura de realizarea iPad-ului 2 care reprezinta o noua generatie a tabletei de Internet iPad.
Aceasta varianta de iPad 2 beneficiaza de aplicatia introdusa recent si pe iPhone-ul 4 si anume FaceTime, care le permite utilizatorilor sa realizeze apeluri video. Pe langa aceasta aplicatie, iPad 2 dispune de un spatiu de stocare de 13, 32 si 64 GB, un procesor mult mai rapid fiind noul A5 de tip Dual Core care este de doua ori mai rapid ca primul, respectiv A4, iar in ceea ce priveste durata de viata a bateriei, aceasta rezista pana la 10 ore. Datorita rapiditatii procesorului, vei putea sa vizionezi filme, videoclipuri si sa navighezi pe Internet mult mai usor, avand capacitatea de a procesa de doua ori mai multe date pe moment.

Fata de modelul anterior, pentru acest iPad a fost ceat Smart Cover-ul, o coperta care protejeaza ecranul si poate fi utila cand vizionezi filme, videoclipuri, apeluri video sau cand navighezi pe Internet. Aceasta coperta este prevazuta cu magneti care nu permit alunecarea atunci cand sunteti in miscare.
Ecranul dispune de tehnologia LED alaturi de functia Multi-Touch, functie care a fost intalnita si la modele de telefoane mobile. Cu aceasta functie, vei putea mari si micsora imagini, derula pagini web, toate acestea facandu-se foarte usor, cu ajutorul miscarii degetelor.
Datorita ecranului LED vei beneficia de o imagine clara si luminoasa, iar textele si imaginile vor fi vazute foarte bine.
Datorita diagonalei de care dspune si anume de 9,7 inch, vei putea sa citesti carti, sa rasfoiesti ziare sau reviste la rezolutii foarte mari.

Sistemul de operare de care dispune iPad 2 este iOS 4 cunoscut ca cel mai dezvoltat sistem de operare mobil din lume ce include o serie de facilitati printre care se numara si Multitasking-ul care permite utilizatorilor sa ruleze mai multe aplicatii in acelasi timp. Acest sistem de operare ofera aplicatia iBooks ce permite sincronizarea cartilor electronice si a PDF-urilor intre diverse gadget-uri si Apple.

Comentariile sunt inchise