Testul poligraf – Testul de fidelitate

Dragostea este oarba chiar si in prezent, dar increderea pare greu de realizat.  Testarea poligraf scoate la lumina implicarea unuia dintre partenerii cuplului intr-o relatie emotionala sau sexuala clandestina. Testul poligraf este utilizat atat pentru a demonstra “ca te inseala”, dar si pentru a indica corectitudinea, veridicitatea declaratiilor, ca ajutor pentru cei doi parteneri, in a reconstrui increderea pierduta datorita suspiciunilor neintemeiate. Orice indoiala, mai ales cand apar acuzatii de catre iubita sau iubit de infidelitate unul fata de celalat se poate rezolva cu ajutorul unui test poligraf.

Toate conflictele pe tema unei infidelitati care este cauzatoare de discutii si supuse unei examinari poligraf  poate hotara soarta unei prietenii sau familii intemeiate prin juramant unul fata de celalalt in momentul in care rezultatul la poligraf afirma sau infirma suspiciunile de infidelitate.

In aceasta lume plina de tentatii, minciuna este dusmanul numarul doi al oricarei relatii ce duce la destramarea ei.

Minciuna este oferita de mincinos in mod premeditat sau spontan prin alterarea totala sau partiala a faptelor si a adevarului sau prin argumentare care prezinta o baza selectiva, dar aparent semnificativa a faptelor.

De obicei majoritatea divorturilor au loc in urma unei aventuri. Daca se apeleaza la psihoterapie, cele mai multe mariaje adultere pot fi salvate si chiar pot fi mai puternice si mai intime decat au fost inainte de criza. Divortul are loc pentru ca infidelul nu poate iesi la timp din aventura sau nu face fata intoarcerii in mariaj. Prognoza dupa o aventura nu este severa, iar relatia poate continua atat timp cat nu se apeleaza la aceasta practica periodic.

De multe ori infidelitatea este doar un simptom al problemelor unui cuplu. Cei doi nu-si discuta deschis aceste probleme sau o fac ineficient, acuzandu-se unul pe celalalt, fara a-si asuma partea de responsabilitate pentru ce se intampla intre ei si pentru exprimarea propriilor nevoi in viata de cuplu.
Apelarea la serviciile unui psiholog in astfel de situatii este adesea benefica, atat timp cat cei doi doresc sa-si reconstruiasca relatia.

 

Comentariile sunt inchise