Tevi hidraulice prin Ph-T

Tevi hidrauliceDomeniul instalatiilor hidraulice este un domeniu cu o expansiune deosebita in tara noastra. De mai bine de 20 de ani, dupa Revolutie si schimbarea regimului, in Romania s-a incurajat foarte mult privatizarea. Mai mult decat atat, deschiderea granitelor a dus la progrese tehnologice deosebite si crearea unei piete de desfacere net superioare, pe toate planurile.

In domeniul instalatiilor pneumatice, hidraulice si de ungere, au aparut numeroase societati comerciale care ofera servicii de proiectare si montaj si distributie piese. Una din ele e Ph Technique – sociatate ce functioneaza de aproape 12 ani in tara noastra in acest domeniu. Ea pune la dispozitia clientilor tevi hidraulice calibrate din otel, teava calibrata din inox, dar si conectori pentru teava, bucsi, piulite, cuple, reductii, nipluri, teuri, coturi, la preturi accesibile.

Teava calibrata disponibila pe site-ul Ph-t.ro (Ph Technique) poate fi aleasa, in functie de mai multe criterii: materialul din care e produsa (otel/inox); diametru (incepand cu 6mm); grosimea de perete; presiunea de lucru; de asemenea, tevile pot fi indoite dupa nevoia clientului, in functie de instalatiile elaborate; tot aici se gasesc si fitinguri corespunzatoare.

Pe langa produsele mai sus mentionate, prin echipa sa tanara, Ph-t este distribuitor autorizat al intregii game de produse ale concernului american Parker Hannifin, lider mondial al tehnologiilor si sistemelor de control a miscarii. Alte marci renumite isi gasesc de asemenea locul aici – precum: Parker, Legris, Denison, Domnick Hunter, Lucifer, Origa. ┬áDaca stiti ca aveti nevoie de astfel de produse ori poate de intreaga instalatie, trebuie precizat ca Ph-T ofera si servicii de proiectare si executie instalatii hidraulice, de ungere si pneumatice; proiectare si executie grupuri hidraulice la cerere, dupa nevoile clientului – pentru toate aceste servicii se asigura service, garantie si postgarantie.

Mai multe detalii despre produse, caracteristici, modalitati de achizitie si alte informatii ce v-ar putea fi utile, se gasesc pe site-ul companiei – www.ph-t.ro.

Comentariile sunt inchise